1
Cukr nasypte do hrnce, zalijte 180 ml vody a na velkém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí.
2
Snižte plamen, přiveďte k varu a minutu vařte. Nechte zchladnout.
3
Cukerný roztok smíchejte s citronovou šťávou a vzniklou směs rozdělte na poloviny.
4
Jednu smíchejte s pokrájeným vodním melounem a rozmixujte do hladkého pyré.
5
Druhou s kousky žlutého melounu a opět rozmixujte.
6
Žluté pyré rozdělte do 8 formiček na nanuky (zhruba o objemu 80 ml každá). Do každé vložte dřívko a dejte na 4 hodiny do mrazáku.
7
Poté do formiček vlijte červené pyré a mrazte další 4 hodiny.
1
Cukr nasypte do hrnce, zalijte 180 ml vody a na velkém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí.
2
Snižte plamen, přiveďte k varu a minutu vařte. Nechte zchladnout.
3
Cukerný roztok smíchejte s citronovou šťávou a vzniklou směs rozdělte na poloviny.
4
Jednu smíchejte s pokrájeným vodním melounem a rozmixujte do hladkého pyré.
5
Druhou s kousky žlutého melounu a opět rozmixujte.
6
Žluté pyré rozdělte do 8 formiček na nanuky (zhruba o objemu 80 ml každá). Do každé vložte dřívko a dejte na 4 hodiny do mrazáku.
7
Poté do formiček vlijte červené pyré a mrazte další 4 hodiny.