Domácí jahůdkové nanuky
Ingredience
200 g | jahod z Tržnice u Alberta |
2 | lžíce medu |
300 g | polotučného tvarohu |
50 g | smetany ke šlehání (33 %) |
nanuková dřívka |
Postup přípravy
1. Rozmixujte 150 g jahod se 2 lžícemi medu dohladka. Poté vmíchejte 300 g tvarohu a 50 g smetany.
2. Zbylých 50 g jahod nakrájejte na plátky. Ty přitiskněte jako ozdobu k vnitřním stranám formiček na nanuky. Poté připravenou jahodovotvarohovou směsí formičky naplňte, vložte do nich nanuková dřívka a dejte alespoň na 6 hodin do mrazničky, nejlépe přes noc.
3. Před podáváním formičky krátce podržte pod tekoucí teplou vodou, nanuky z nich vyjměte a můžete je s velkou parádou rozdávat dětem. Mňam, ty chutnají.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY