Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

200 g jahod z Tržnice u Alberta
2 lžíce medu
300 g polotučného tvarohu
50 g smetany ke šlehání (33 %)
nanuková dřívka

Postup přípravy

1. Rozmixujte 150 g jahod se 2 lžícemi medu dohladka. Poté vmíchejte 300 g tvarohu a 50 g smetany.
2. Zbylých 50 g jahod nakrájejte na plátky. Ty přitiskněte jako ozdobu k vnitřním stranám formiček na nanuky. Poté připravenou jahodovotvarohovou směsí formičky naplňte, vložte do nich nanuková dřívka a dejte alespoň na 6 hodin do mrazničky, nejlépe přes noc.
3. Před podáváním formičky krátce podržte pod tekoucí teplou vodou, nanuky z nich vyjměte a můžete je s velkou parádou rozdávat dětem. Mňam, ty chutnají.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty