Domácí hranolky z trouby
Ingredience
3–4 | velké brambory s červenou slupkou, |
odrhnuté kartáčkem | |
olivový olej | |
sůl |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 250 °C. Brambory nakrájejte po jejich delší straně na hranolky. Opláchněte je vodou a důkladně osušte v utěrce.
Dva plechy vyložte pečicím papírem, nasypte na ně hranolky a vydatně je pokapejte olejem. Důkladně hranolky promíchejte, aby byly ze všech stran omaštěné olejem.
Pečlivě je rozložte do jedné vrstvy a pečte 25–35 minut dokřupava. Osolte je a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY