Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Domácí hranolky z trouby

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Domácí hranolky z trouby

Co budete potřebovat

3–4 velké brambory s červenou slupkou,
odrhnuté kartáčkem
olivový olej
sůl

Jak na to?

Předehřejte troubu na 250 °C. Brambory nakrájejte po jejich delší straně na hranolky. Opláchněte je vodou a důkladně osušte v utěrce.
Dva plechy vyložte pečicím papírem, nasypte na ně hranolky a vydatně je pokapejte olejem. Důkladně hranolky promíchejte, aby byly ze všech stran omaštěné olejem.
Pečlivě je rozložte do jedné vrstvy a pečte 25–35 minut dokřupava. Osolte je a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí hranolky z trouby

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (57)

Co budete potřebovat

3–4 velké brambory s červenou slupkou,
odrhnuté kartáčkem
olivový olej
sůl

Jak na to?

Předehřejte troubu na 250 °C. Brambory nakrájejte po jejich delší straně na hranolky. Opláchněte je vodou a důkladně osušte v utěrce.
Dva plechy vyložte pečicím papírem, nasypte na ně hranolky a vydatně je pokapejte olejem. Důkladně hranolky promíchejte, aby byly ze všech stran omaštěné olejem.
Pečlivě je rozložte do jedné vrstvy a pečte 25–35 minut dokřupava. Osolte je a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty