×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí hranolky z trouby

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Domácí hranolky z trouby

Co budete potřebovat

3–4 velké brambory s červenou slupkou,
odrhnuté kartáčkem
olivový olej
sůl

Jak na to?

Předehřejte troubu na 250 °C. Brambory nakrájejte po jejich delší straně na hranolky. Opláchněte je vodou a důkladně osušte v utěrce.
Dva plechy vyložte pečicím papírem, nasypte na ně hranolky a vydatně je pokapejte olejem. Důkladně hranolky promíchejte, aby byly ze všech stran omaštěné olejem.
Pečlivě je rozložte do jedné vrstvy a pečte 25–35 minut dokřupava. Osolte je a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí hranolky z trouby

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (43)

Co budete potřebovat

3–4 velké brambory s červenou slupkou,
odrhnuté kartáčkem
olivový olej
sůl

Jak na to?

Předehřejte troubu na 250 °C. Brambory nakrájejte po jejich delší straně na hranolky. Opláchněte je vodou a důkladně osušte v utěrce.
Dva plechy vyložte pečicím papírem, nasypte na ně hranolky a vydatně je pokapejte olejem. Důkladně hranolky promíchejte, aby byly ze všech stran omaštěné olejem.
Pečlivě je rozložte do jedné vrstvy a pečte 25–35 minut dokřupava. Osolte je a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Inspirujte se podobnými recepty