Domácí hranolky z trouby
Co budete potřebovat
Jak na to?
Předehřejte troubu na 250 °C. Brambory nakrájejte po jejich delší straně na hranolky. Opláchněte je vodou a důkladně osušte v utěrce.
Dva plechy vyložte pečicím papírem, nasypte na ně hranolky a vydatně je pokapejte olejem. Důkladně hranolky promíchejte, aby byly ze všech stran omaštěné olejem.
Pečlivě je rozložte do jedné vrstvy a pečte 25–35 minut dokřupava. Osolte je a podávejte.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Domácí hranolky z trouby
Co budete potřebovat
Jak na to?
Předehřejte troubu na 250 °C. Brambory nakrájejte po jejich delší straně na hranolky. Opláchněte je vodou a důkladně osušte v utěrce.
Dva plechy vyložte pečicím papírem, nasypte na ně hranolky a vydatně je pokapejte olejem. Důkladně hranolky promíchejte, aby byly ze všech stran omaštěné olejem.
Pečlivě je rozložte do jedné vrstvy a pečte 25–35 minut dokřupava. Osolte je a podávejte.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio