Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

260 g ovesných vloček NP Bio
40 g blanšírovaných mandlí
30 g pekanových ořechů
30 g kešu natural
30 g lískových ořechů
60 g semínkové směsi
1 lžíce mleté skořice
sůl
3 lžíce javorového sirupu NP Bio
4 lžíce řepkového oleje
1 lžička vanilkového extraktu
10 g holandského kakaa
150 g bílého jogurtu NP Bio
1 hruška

Postup přípravy

1. Ve velké míse smíchejte ovesné vločky s ořechy, semínky, skořicí, ½ lžičky soli a dobře promíchejte.

2. V menší misce metličkou prošlehejte javorový sirup s olejem, vanilkovým extraktem a kakaem. Tekutou směs nalijte do mísy s vločkami a dobře promíchejte, tak aby se vše důkladně obalilo.

3. Rozprostřete granolu na plech vyložený pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 25 minut. Během pečení občas promíchejte, aby se granola pražila rovnoměrně a nebyla shora připečená.

4. Až začne granola při míchání „zvonit“, máte hotovo.

5. Granolu můžete podávat s jogurtem a nakrájenou hruškou.

Pomohl vám recept?
2hodnocení3

Další videorecepty