
Domácí čokoláda s pistáciemi
Postup přípravy
1. Plech vyložte pečicím papírem.
2. Pistácie vyloupejte a nahrubo nasekejte.
3. Připravte vodní lázeň, nad kterou v misce rozehřejte čokoládu do tekutého stavu. Vlijte ji na plech, stěrkou rovnoměrně rozetřete do stran a posypte pistáciemi a solí.
4. Čokoládu i s plechem vložte na 40 minut do chladničky, aby čokoláda opět ztuhla.
5. Ztuhlou čokoládu nalámejte na nerovnoměrné kousky a vyskládejte do ozdobného sáčku. Převažte stužkou. Uchovávejte v chladu.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod