Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Domácí čokoláda s pistáciemi

Domácí čokoláda s pistáciemi

Ingredience

80 g nesolených pistácií
200 g čokolády (80 %)
½ lžičky hrubé mořské soli

Postup přípravy

1. Plech vyložte pečicím papírem.

2. Pistácie vyloupejte a nahrubo nasekejte.

3. Připravte vodní lázeň, nad kterou v misce rozehřejte čokoládu do tekutého stavu. Vlijte ji na plech, stěrkou rovnoměrně rozetřete do stran a posypte pistáciemi a solí.

4. Čokoládu i s plechem vložte na 40 minut do chladničky, aby čokoláda opět ztuhla.

5. Ztuhlou čokoládu nalámejte na nerovnoměrné kousky a vyskládejte do ozdobného sáčku. Převažte stužkou. Uchovávejte v chladu.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty