
Domácí italská bageta s majonézou
Ingredience
4 | středně velké světlé bagety |
italské salámy a šunky podle chuti (1 balení salámu, 1 balení prosciutta) | |
1 | mozzarella |
4 | hrsti rukoly AQ |
Na pažitkovou majonézu: | |
---|---|
180 ml | majonézy AQ |
3 | lžíce nasekané pažitky AQ |
2 | lžíce hrubozrnné hořčice |
1 | lžíce kaparů |
2 | filety z ančoviček |
1 | lžička mleté sladké papriky |
pepř |
Postup přípravy
1) Nejprve si připravte ochucenou majonézu: v míse našlehejte majonézu s pažitkou a hořčicí. Pak přidejte kapary, ančovičky, papriku a pepř a dejte na hodinu do chladničky.
2) Bagety podélně rozřízněte, všechny spodní díly potřete majonézou, navrch rozdělte italské salámy a šunky, sýr i rukolu a přiklopte druhou částí bagety.
Pomohl vám recept?
5hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod