×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Domácí italská bageta s majonézou

Další recepty a články

Základní těsto na pizzu
Základní těsto na...
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Ciabatta s klobásou a olivami
Ciabatta s klobásou...
Ciabatta s klobásou a olivami
Ciabatta s klobásou a olivami
Pečená rajčata s mozzarellou
Pečená rajčata s...
Pečená rajčata s mozzarellou
Pečená rajčata s mozzarellou

Domácí italská bageta s majonézou

Tip do kuchyně

 

Jako italský salám doporučujeme použít mortadellu, která je krásně jemná. Stejně tak sýr mozzarellu můžete zaměnit za hoblinky parmazánu. Chutě se vám ihned trochu obmění. Inspiraci a další italské recepty najdete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

4 středně velké světlé bagety
italské salámy a šunky podle chuti (1 balení salámu, 1 balení prosciutta)
1 mozzarella
4 hrsti rukoly AQ
Na pažitkovou majonézu:
180 ml majonézy AQ
3 lžíce nasekané pažitky AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce kaparů
2 filety z ančoviček
1 lžička mleté sladké papriky
pepř

Jak na to?

1) Nejprve si připravte ochucenou majonézu: v míse našlehejte majonézu s pažitkou a hořčicí. Pak přidejte kapary, ančovičky, papriku a pepř a dejte na hodinu do chladničky.

2) Bagety podélně rozřízněte, všechny spodní díly potřete majonézou, navrch rozdělte italské salámy a šunky, sýr i rukolu a přiklopte druhou částí bagety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí italská bageta s majonézou

Svačina Velmi snadné Italská Chuťovky Piknik Bez vaření Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 5 (1)

Tip do kuchyně

 

Jako italský salám doporučujeme použít mortadellu, která je krásně jemná. Stejně tak sýr mozzarellu můžete zaměnit za hoblinky parmazánu. Chutě se vám ihned trochu obmění. Inspiraci a další italské recepty najdete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

4 středně velké světlé bagety
italské salámy a šunky podle chuti (1 balení salámu, 1 balení prosciutta)
1 mozzarella
4 hrsti rukoly AQ
Na pažitkovou majonézu:
180 ml majonézy AQ
3 lžíce nasekané pažitky AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce kaparů
2 filety z ančoviček
1 lžička mleté sladké papriky
pepř

Jak na to?

1) Nejprve si připravte ochucenou majonézu: v míse našlehejte majonézu s pažitkou a hořčicí. Pak přidejte kapary, ančovičky, papriku a pepř a dejte na hodinu do chladničky.

2) Bagety podélně rozřízněte, všechny spodní díly potřete majonézou, navrch rozdělte italské salámy a šunky, sýr i rukolu a přiklopte druhou částí bagety.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Ciabatta s klobásou a olivami
Ciabatta s klobásou a olivami
Ciabatta s klobásou a olivami
Ciabatta s klobásou a olivami
Pečená rajčata s mozzarellou
Pečená rajčata s mozzarellou
Pečená rajčata s mozzarellou
Pečená rajčata s mozzarellou

Inspirujte se podobnými recepty