×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí italská bageta s majonézou

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený...
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Domácí italská bageta s majonézou

Tip do kuchyně

 

Jako italský salám doporučujeme použít mortadellu, která je krásně jemná. Stejně tak sýr mozzarellu můžete zaměnit za hoblinky parmazánu. Chutě se vám ihned trochu obmění. Inspiraci a další italské recepty najdete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

4 středně velké světlé bagety
italské salámy a šunky podle chuti (1 balení salámu, 1 balení prosciutta)
1 mozzarella
4 hrsti rukoly AQ
Na pažitkovou majonézu:
180 ml majonézy AQ
3 lžíce nasekané pažitky AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce kaparů
2 filety z ančoviček
1 lžička mleté sladké papriky
pepř

Jak na to?

1) Nejprve si připravte ochucenou majonézu: v míse našlehejte majonézu s pažitkou a hořčicí. Pak přidejte kapary, ančovičky, papriku a pepř a dejte na hodinu do chladničky.

2) Bagety podélně rozřízněte, všechny spodní díly potřete majonézou, navrch rozdělte italské salámy a šunky, sýr i rukolu a přiklopte druhou částí bagety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí italská bageta s majonézou

Svačina Velmi snadné Italská Chuťovky Piknik Bez vaření Pažitka Magazín 8/2013
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Jako italský salám doporučujeme použít mortadellu, která je krásně jemná. Stejně tak sýr mozzarellu můžete zaměnit za hoblinky parmazánu. Chutě se vám ihned trochu obmění. Inspiraci a další italské recepty najdete v našem článku Pod pokličkou italské kuchyně.

Co budete potřebovat

4 středně velké světlé bagety
italské salámy a šunky podle chuti (1 balení salámu, 1 balení prosciutta)
1 mozzarella
4 hrsti rukoly AQ
Na pažitkovou majonézu:
180 ml majonézy AQ
3 lžíce nasekané pažitky AQ
2 lžíce hrubozrnné hořčice
1 lžíce kaparů
2 filety z ančoviček
1 lžička mleté sladké papriky
pepř

Jak na to?

1) Nejprve si připravte ochucenou majonézu: v míse našlehejte majonézu s pažitkou a hořčicí. Pak přidejte kapary, ančovičky, papriku a pepř a dejte na hodinu do chladničky.

2) Bagety podélně rozřízněte, všechny spodní díly potřete majonézou, navrch rozdělte italské salámy a šunky, sýr i rukolu a přiklopte druhou částí bagety.

Další recepty a články

Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem
Květák zapečený sýrem

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.