Dip z podmáslí a modrého sýru
Ingredience
120 g | zakysané smetany |
125 ml | podmáslí |
100 g | sýru s modrou plísní |
60 ml | citronové šťávy |
1-2 | lžíce pažitky |
Postup přípravy
V misce našlehejte 120 g zakysané smetany a 125 ml podmáslí. Přidejte 100 g rozdrobeného sýru s modrou plísní a 60 ml citronové šťávy. Promíchejte, dolaďte solí a pepřem a nakonec vmíchejte 1–2 lžíce nasekané pažitky.
Tip - Skvěle se hodí k vepřovému masu, zejména grilované krkovičce.
Tip - Dipy udělejte den předem a v chladu nechte rozležet. Ozdobené bylinkami jsou dipy nejlepší. Navíc ovoněné. Hostům nabídněte vždy více dipů, ať má každý na výběr. Ve sklenici s víčkem vydrží glazury a marinády, uložené v lednici, až dva týdny. Marinády a glazury se při vaření snadno připálí, stále je proto promíchávejte a nevařte příliš. Zdá-li se vám po čase marináda nebo glazura příliš tuhá, zahřejte ji v mikrovlnce.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY