Dezert z bílé čokolády se sušenými jahodami a brusinkami
Ingredience
800 g | bílé čokolády |
2 | hrsti bílých marshmallows |
200 g | sušených brusinek |
200 g | sušených jahod |
slunečnicový olej na vymazání |
Postup přípravy
Pokud jste přejedeni klasickou čokoládou a hledáte něco jiného, co byste mohli připravit jako dezert, pak vám doporučíme dezert z bílé čokolády se sušenými jahodami a brusinkami.
1) Čokoládu nalámejte do rendlíku a nad hrncem s vroucí vodou ji nechte rozpustit, pote do ni vmíchejte pokrájené marshmallows, brusinky i jahody a směs přelijte do menší formy nebo hranaté mísy lehce vymazané olejem.
2) Dejte na minimálně na 2 hodiny ztuhnout do lednice.
3) Pak po delší straně překrojte a každou z polovin zabalte do celofánu a na obou koncích stáhněte mašličkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY