
Dezert mousse s praliné
Postup přípravy
1. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu spolu s praliné a 150 ml smetany. Směs míchejte, až se vše spojí, a dejte stranou vystydnout na pokojovou teplotu.
2. Zbylou smetanu vyšlehejte dotuha a vmíchejte postupně do čokoládové směsi.
3. Pěnu dejte na 30 minut odležet do lednice.
4. Hotový mousse podávejte s lískovými ořechy.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod