×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Crostini s glazovaným hroznovým vínem

Další recepty a články

Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a...
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Guacamole v toustovém chlebu
Guacamole v...
Guacamole v toustovém chlebu
Guacamole v toustovém chlebu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na...
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu

Crostini s glazovaným hroznovým vínem

Co budete potřebovat

100 ml balsamika
3 lžíce třtinového cukru
16 bobulí červeného hroznového vína
4 plátky rustikální nebo bílé bagety
1 lučina jemně nadýchaná
hrst loupaných nesolených pistácií

Jak na to?

V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
Bobule vyjměte a dejte stranou.
Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Crostini s glazovaným hroznovým vínem

Svačina Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Vegetariánské Magazín 4/2018
Průměrné hodnocení 5 (1)
Italské crostini jsou dokřupava opečené kousky bagety, které můžete připravovat téměř s čímkoliv. Inspirujte se zaručenou klasikou, jako je kombinace sladkého hroznového vína, jemného sýra a delikátních pistácií.

Co budete potřebovat

100 ml balsamika
3 lžíce třtinového cukru
16 bobulí červeného hroznového vína
4 plátky rustikální nebo bílé bagety
1 lučina jemně nadýchaná
hrst loupaných nesolených pistácií

Jak na to?

V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
Bobule vyjměte a dejte stranou.
Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Sendvič s avokádem a vejcem
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Guacamole v toustovém chlebu
Guacamole v toustovém chlebu
Guacamole v toustovém chlebu
Guacamole v toustovém chlebu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu

Inspirujte se podobnými recepty