Crostini s glazovaným hroznovým vínem
Ingredience
100 ml | balsamika |
3 | lžíce třtinového cukru |
16 | bobulí červeného hroznového vína |
4 | plátky rustikální nebo bílé bagety |
1 | lučina jemně nadýchaná |
hrst loupaných nesolených pistácií |
Postup přípravy
V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
Bobule vyjměte a dejte stranou.
Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY