×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Crostini s glazovaným hroznovým vínem

Další recepty a články

Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na...
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Topinky s rajčaty a vařeným...
Topinky s rajčaty a...
Topinky s rajčaty a vařeným...
Topinky s rajčaty a vařeným...
Slané muffiny s ananasem
Slané muffiny s...
Slané muffiny s ananasem
Slané muffiny s ananasem

Crostini s glazovaným hroznovým vínem

Co budete potřebovat

100 ml balsamika
3 lžíce třtinového cukru
16 bobulí červeného hroznového vína
4 plátky rustikální nebo bílé bagety
1 lučina jemně nadýchaná
hrst loupaných nesolených pistácií

Jak na to?

V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
Bobule vyjměte a dejte stranou.
Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Crostini s glazovaným hroznovým vínem

Svačina Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Vegetariánské Magazín 4/2018 Počet porcí: 45
Průměrné hodnocení 5 (3)

Inspirujte se zdravými recepty

Italské crostini jsou dokřupava opečené kousky bagety, které můžete připravovat téměř s čímkoliv. Inspirujte se zaručenou klasikou, jako je kombinace sladkého hroznového vína, jemného sýra a delikátních pistácií.

Co budete potřebovat

100 ml balsamika
3 lžíce třtinového cukru
16 bobulí červeného hroznového vína
4 plátky rustikální nebo bílé bagety
1 lučina jemně nadýchaná
hrst loupaných nesolených pistácií

Jak na to?

V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
Bobule vyjměte a dejte stranou.
Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Topinky s rajčaty a vařeným...
Topinky s rajčaty a vařeným...
Topinky s rajčaty a vařeným...
Topinky s rajčaty a vařeným...
Slané muffiny s ananasem
Slané muffiny s ananasem
Slané muffiny s ananasem
Slané muffiny s ananasem

Inspirujte se podobnými recepty