Italské crostini jsou dokřupava opečené kousky bagety, které můžete připravovat téměř s čímkoliv. Inspirujte se zaručenou klasikou, jako je kombinace sladkého hroznového vína, jemného sýra a delikátních pistácií.
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Italská
Vegetariánské
Předkrm
Ingredience
Složení
4 porce
Balzamikový krém 100 ml
Cukr třtinový 3 plž
Hroznové víno tmavé
Bageta tmavá 1 ks
Lučina 1 ks
Pistácie 1 hrs.
Balzamikový krém 100 ml
Cukr třtinový 3 plž
Hroznové víno tmavé
Bageta tmavá 1 ks
Lučina 1 ks
Pistácie 1 hrs.
Příprava
1
V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
2
Bobule vyjměte a dejte stranou.
3
Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
4
Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.
1
V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
2
Bobule vyjměte a dejte stranou.
3
Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
4
Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!