
Crostini s glazovaným hroznovým vínem
Italské crostini jsou dokřupava opečené kousky bagety, které můžete připravovat téměř s čímkoliv. Inspirujte se zaručenou klasikou, jako je kombinace sladkého hroznového vína, jemného sýra a delikátních pistácií.

Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Italská
Vegetariánské
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Balzamikový krém 100 ml
- Cukr třtinový 3 plž
- Hroznové víno tmavé
- Bageta tmavá 1 ks
- Lučina 1 ks
- Pistácie 1 hrs.
- Balzamikový krém 100 ml
- Cukr třtinový 3 plž
- Hroznové víno tmavé
- Bageta tmavá 1 ks
- Lučina 1 ks
- Pistácie 1 hrs.
Příprava
- 1V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
- 2Bobule vyjměte a dejte stranou.
- 3Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
- 4Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.
- 1V kastrůlku rozehřejte balzamiko spolu s cukrem a hroznovým vínem. Pět minut restujte na mírném ohni.
- 2Bobule vyjměte a dejte stranou.
- 3Omáčku ještě chvíli vařte a za stálého míchání zredukujte do hustší konzistence.
- 4Bagetu nakrájejte a jednotlivé krajíce opečte v topinkovači. Natřete lučinou, ozdobte několika kuličkami hroznového vína, zalijte omáčkou a posypte nasekanými pistáciemi.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.