
Coleslaw sypaný parmazánem

Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Americká
Ingredience
Složení 1 porcí
- Zelí bílé 500 g
- Řapíkatý celer 3 řap.
- Mrkev 2 ks
- Cibulka jarní 2 ks
- Cibule 1 ks
- Parmazán
- Majonéza 225 g
- Jablečný ocet 1 plž
- Hořčice dijonská 1 plž
- Cukr krupicový 1 plž
- Citronová šťáva 1 plž
- Pepř
- Sůl
- Zelí bílé 500 g
- Řapíkatý celer 3 řap.
- Mrkev 2 ks
- Cibulka jarní 2 ks
- Cibule 1 ks
- Parmazán
- Majonéza 225 g
- Jablečný ocet 1 plž
- Hořčice dijonská 1 plž
- Cukr krupicový 1 plž
- Citronová šťáva 1 plž
- Pepř
- Sůl
Příprava
- 1Nakrouhané zelí dejte do mísy a pořádně ho rukama promačkejte, aby zkřehlo. Teprve pak přidejte mrkev, kousky celeru, jarní cibulky i cibuli. Všechny ingredience na dresink našlehejte v misce, přilijte k salátu a důkladně promíchejte. Před servírováním posypte parmazánem.
- 2TIP: Coleslaw je ideální k hovězím steakům.
- 1Nakrouhané zelí dejte do mísy a pořádně ho rukama promačkejte, aby zkřehlo. Teprve pak přidejte mrkev, kousky celeru, jarní cibulky i cibuli. Všechny ingredience na dresink našlehejte v misce, přilijte k salátu a důkladně promíchejte. Před servírováním posypte parmazánem.
- 2TIP: Coleslaw je ideální k hovězím steakům.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.