Nakrájejte chorizo a šalotku a opečte je na másle. Nechte zchladnout a pak smíchejte se 70 g strouhaného čedaru a 70 g žervé. Dochuťte lžící majonézy, naplňte do zapékacích misek a čtvrt hodiny zapečte v troubě.
1
Nakrájejte chorizo a šalotku a opečte je na másle. Nechte zchladnout a pak smíchejte se 70 g strouhaného čedaru a 70 g žervé. Dochuťte lžící majonézy, naplňte do zapékacích misek a čtvrt hodiny zapečte v troubě.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!