Chorizo dip
Ingredience
chorizo | |
šalotka | |
máslo | |
čedar | |
žervé | |
majonéza |
Postup přípravy
Nakrájejte chorizo a šalotku a opečte je na másle. Nechte zchladnout a pak smíchejte se 70 g strouhaného čedaru a 70 g žervé. Dochuťte lžící majonézy, naplňte do zapékacích misek a čtvrt hodiny zapečte v troubě.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY