×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Chorizo dip
30 minut , Příloha , Velmi snadné , Dipy, zálivky a marinády , Silvestr ,

Chorizo dip

Co budu potřebovat

chorizo
šalotka
máslo
čedar
žervé
majonéza

Jak na to?

Nakrájejte chorizo a šalotku a opečte je na másle. Nechte zchladnout a pak smíchejte se 70 g strouhaného čedaru a 70 g žervé. Dochuťte lžící majonézy, naplňte do zapékacích misek a čtvrt hodiny zapečte v troubě.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Domácí ostrá tatarská omáčka

    Dipy, zálivky a marinády 15 minut
  • Jogurtový dip ke grilování

    Dipy, zálivky a marinády 15 minut
  • Satay dip

    Dipy, zálivky a marinády 15 minut