×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nepečený cheesecake z BEBE sušenek s malinami

Další recepty a články

Norský borůvkový koláč se...
Norský borůvkový...
Norský borůvkový koláč se...
Norský borůvkový koláč se...

Nepečený cheesecake z BEBE sušenek s malinami

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte také například náš dýňový cheesecake.

Co budete potřebovat

100 g máslových sušenek
80 g másla, rozehřátého + na vymazání
250 g smetanového sýru
40 g moučkového cukru
2 lžicky vanilkového extraktu
60 ml smetany ke šlehání
Na marinované maliny
120 g čerstvých malin
lžíce dezertního vína nebo vašeho oblíbeného likéru
2 lžičky moučkového cukru

Jak na to?

1) Sušenky rozdrtťe do podoby jemné strouhanky, vsypte do mísy, přidejte máslo, prohněťte a spojte do kompaktní hmoty.

2) 4 formičky na muffiny o objemu zhruba 125 ml lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem – vystřiženým kolečkem dno a pruhem stěny.

3) Sušenkovou hmotu rozdělte na 4 díly, každý vtlačte do jedné formičky. Dejte na 30 minut do chladničky.

4) Smetanový sýr, moučkový cukr, vanilkový extrakt a smetanu dejte do mísy a elektrickým šlehacem šlehejte 8 až 10 minut do hladké lehké pěny. Odložte.

5) Maliny vsypte do mísy, přidejte víno a cukr a opatrně promíchejte, aby se maliny nepomačkaly. Dejte na 10 minut do chladničky.

6) Sušenkové ,mističky‘ vyklopte, opatrně naplňte smetanovým základem a ozdobte marinovanými malinami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nepečený cheesecake z BEBE sušenek s malinami

Dezert Snadné Ostatní Moučníky a koláče Mražení a zachlazování Magazín 4/2011
Průměrné hodnocení 4 (13)

Tip do kuchyně

 

Vyzkoušejte také například náš dýňový cheesecake.

Co budete potřebovat

100 g máslových sušenek
80 g másla, rozehřátého + na vymazání
250 g smetanového sýru
40 g moučkového cukru
2 lžicky vanilkového extraktu
60 ml smetany ke šlehání
Na marinované maliny
120 g čerstvých malin
lžíce dezertního vína nebo vašeho oblíbeného likéru
2 lžičky moučkového cukru

Jak na to?

1) Sušenky rozdrtťe do podoby jemné strouhanky, vsypte do mísy, přidejte máslo, prohněťte a spojte do kompaktní hmoty.

2) 4 formičky na muffiny o objemu zhruba 125 ml lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem – vystřiženým kolečkem dno a pruhem stěny.

3) Sušenkovou hmotu rozdělte na 4 díly, každý vtlačte do jedné formičky. Dejte na 30 minut do chladničky.

4) Smetanový sýr, moučkový cukr, vanilkový extrakt a smetanu dejte do mísy a elektrickým šlehacem šlehejte 8 až 10 minut do hladké lehké pěny. Odložte.

5) Maliny vsypte do mísy, přidejte víno a cukr a opatrně promíchejte, aby se maliny nepomačkaly. Dejte na 10 minut do chladničky.

6) Sušenkové ,mističky‘ vyklopte, opatrně naplňte smetanovým základem a ozdobte marinovanými malinami.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Norský borůvkový koláč se...
Norský borůvkový koláč se...
Norský borůvkový koláč se...
Norský borůvkový koláč se...

Inspirujte se podobnými recepty