Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Červené čokoládové sušenky

Inspirujte se podobnými recepty

Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z...
Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z kysaného zelí
Vánoční poleno (roláda)
Vánoční poleno...
Vánoční poleno (roláda)
Vánoční poleno (roláda)
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky

Červené čokoládové sušenky

Co budete potřebovat

100 g másla, pokojové teploty
260 g hnědého cukru
1 lžička vanilkového extraktu
2 vejce
100 g tmavé čokolády, rozpuštěné
185 g hladké mouky, prosáté
2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
25 g kakaa
lžičky červené potravinářské barvy
200 g tmavé čokolády, nasekané nahrubo
55 g krupicového cukru
40 g moučkového cukru

Jak na to?

Máslo, cukr a extrakt 3–5 minut třete či šlehejte v robotu. Postupně přidávejte vejce, zpracujete, až je směs světlá a nadýchaná. Vlijte rozpuštěnou čokoládu a promíchejte. Přisypte mouku, kypřicí prášek, kakao a barvu a vymíchejte. Nakonec zapracujte kousky čokolády. Těsto nechte hodinu odpočívat. Troubu předehřejte na 180 °C. Těsto vykrajujte lžící, oválejte ho v krupicovém cukru, vytvarujte kuličku a obalte v moučkovém cukru. Kuličky dávejte s dostatečnými rozestupy na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 12–14 minut, až okraje praskají, ale vnitřek je vláčný.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Červené čokoládové sušenky

Dezert Snadné Vánoce Pečení Magazín 12/2015
(0)

Co budete potřebovat

100 g másla, pokojové teploty
260 g hnědého cukru
1 lžička vanilkového extraktu
2 vejce
100 g tmavé čokolády, rozpuštěné
185 g hladké mouky, prosáté
2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
25 g kakaa
lžičky červené potravinářské barvy
200 g tmavé čokolády, nasekané nahrubo
55 g krupicového cukru
40 g moučkového cukru

Jak na to?

Máslo, cukr a extrakt 3–5 minut třete či šlehejte v robotu. Postupně přidávejte vejce, zpracujete, až je směs světlá a nadýchaná. Vlijte rozpuštěnou čokoládu a promíchejte. Přisypte mouku, kypřicí prášek, kakao a barvu a vymíchejte. Nakonec zapracujte kousky čokolády. Těsto nechte hodinu odpočívat. Troubu předehřejte na 180 °C. Těsto vykrajujte lžící, oválejte ho v krupicovém cukru, vytvarujte kuličku a obalte v moučkovém cukru. Kuličky dávejte s dostatečnými rozestupy na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 12–14 minut, až okraje praskají, ale vnitřek je vláčný.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z...
Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z kysaného zelí
Vánoční poleno (roláda)
Vánoční poleno...
Vánoční poleno (roláda)
Vánoční poleno (roláda)
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky

Inspirujte se podobnými recepty