Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Červené čokoládové sušenky

Inspirujte se podobnými recepty

Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...

Červené čokoládové sušenky

Co budete potřebovat

100 g másla, pokojové teploty
260 g hnědého cukru
1 lžička vanilkového extraktu
2 vejce
100 g tmavé čokolády, rozpuštěné
185 g hladké mouky, prosáté
2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
25 g kakaa
lžičky červené potravinářské barvy
200 g tmavé čokolády, nasekané nahrubo
55 g krupicového cukru
40 g moučkového cukru

Jak na to?

Máslo, cukr a extrakt 3–5 minut třete či šlehejte v robotu. Postupně přidávejte vejce, zpracujete, až je směs světlá a nadýchaná. Vlijte rozpuštěnou čokoládu a promíchejte. Přisypte mouku, kypřicí prášek, kakao a barvu a vymíchejte. Nakonec zapracujte kousky čokolády. Těsto nechte hodinu odpočívat. Troubu předehřejte na 180 °C. Těsto vykrajujte lžící, oválejte ho v krupicovém cukru, vytvarujte kuličku a obalte v moučkovém cukru. Kuličky dávejte s dostatečnými rozestupy na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 12–14 minut, až okraje praskají, ale vnitřek je vláčný.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Červené čokoládové sušenky

Dezert Snadné Vánoce Pečení Magazín 12/2015
(0)

Co budete potřebovat

100 g másla, pokojové teploty
260 g hnědého cukru
1 lžička vanilkového extraktu
2 vejce
100 g tmavé čokolády, rozpuštěné
185 g hladké mouky, prosáté
2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
25 g kakaa
lžičky červené potravinářské barvy
200 g tmavé čokolády, nasekané nahrubo
55 g krupicového cukru
40 g moučkového cukru

Jak na to?

Máslo, cukr a extrakt 3–5 minut třete či šlehejte v robotu. Postupně přidávejte vejce, zpracujete, až je směs světlá a nadýchaná. Vlijte rozpuštěnou čokoládu a promíchejte. Přisypte mouku, kypřicí prášek, kakao a barvu a vymíchejte. Nakonec zapracujte kousky čokolády. Těsto nechte hodinu odpočívat. Troubu předehřejte na 180 °C. Těsto vykrajujte lžící, oválejte ho v krupicovém cukru, vytvarujte kuličku a obalte v moučkovém cukru. Kuličky dávejte s dostatečnými rozestupy na plech vyložený pečicím papírem. Pečte 12–14 minut, až okraje praskají, ale vnitřek je vláčný.

Inspirujte se podobnými recepty

Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Telecí medailonky na šalvěji a...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Kakaová kolečka s karamelovým...
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Marshmallow vločky 
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a...
Bramborový salát a rybí prsty...
Bramborový salát a rybí prsty...

Inspirujte se podobnými recepty