Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Carpaccio z červené řepy s dresinkem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Carpaccio z červené řepy s dresinkem

Co budete potřebovat

500 g červené řepy, oloupané
500 ml octa
175 g tmavého třtinového cukru
1 lžíce olivového oleje
200 g balkánského sýru nebo sýru feta
malý svazek máty
Na tymiánový dresink:
2 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce třtinového cukru
2 lžíce tymiánu, nasekaného

Jak na to?

1. Nejprve udělejte dresink: ocet našlehejte s olejem, přidejte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí. Teprve poté vsypte tymián, promíchejte a dejte stranou.
2. Řepu, ocet a cukr dejte do hrnce, zalijte 750 ml vody, přiveďte k varu a vařte asi pětadvacet minut, nebo dokud řepa nezměkne. Řepu vyjměte, nechte ji zcela zchladnout a pak ji nakrájejte na velmi tenké plátky.
3. Olej rozpalte v pánvi a pak na něm zprudka asi dvě minuty opékejte kostičky sýru. Plátky řepy rozložte na talíř, přidejte sýr, lístky máty a pokapejte dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Carpaccio z červené řepy s dresinkem

Velmi snadné Česká Saláty Tymián , Máta Magazín 10/2011
Průměrné hodnocení 4 (10)

Co budete potřebovat

500 g červené řepy, oloupané
500 ml octa
175 g tmavého třtinového cukru
1 lžíce olivového oleje
200 g balkánského sýru nebo sýru feta
malý svazek máty
Na tymiánový dresink:
2 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce třtinového cukru
2 lžíce tymiánu, nasekaného

Jak na to?

1. Nejprve udělejte dresink: ocet našlehejte s olejem, přidejte cukr a míchejte, dokud se nerozpustí. Teprve poté vsypte tymián, promíchejte a dejte stranou.
2. Řepu, ocet a cukr dejte do hrnce, zalijte 750 ml vody, přiveďte k varu a vařte asi pětadvacet minut, nebo dokud řepa nezměkne. Řepu vyjměte, nechte ji zcela zchladnout a pak ji nakrájejte na velmi tenké plátky.
3. Olej rozpalte v pánvi a pak na něm zprudka asi dvě minuty opékejte kostičky sýru. Plátky řepy rozložte na talíř, přidejte sýr, lístky máty a pokapejte dresinkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito

Inspirujte se podobnými recepty