×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Burger s trhaným vepřovým

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Burger s trhaným vepřovým

Co budete potřebovat

1 balení trhaného vepřového „sous vide“ AEXC
Na dokončení masa:
5 lžic sójové omáčky
3 lžíce ústřicové omáčky
5 lžic třtinového cukru
2 lžíce rýžového octa
3 lžíce vody
Na burger:
5 řemeslných tmavých bulek
5 lžic majonézy
1 chilli paprička
1 svazek čerstvého koriandru
1 mango

Jak na to?

Maso dopečte v troubě podle návodu na obalu. Natrhejte po vláknech na malé kousky.
V pánvi smíchejte ingredience na dokončení masa, přiveďte k varu a redukujte na hustou omáčku. Přidejte natrhané maso a promíchejte, aby se obalilo omáčkou. Na mírném ohni restujte, dokud se tekutina zcela nevsákne do masa a na mase se nezačne vytvářet kůrka.
Housky rozkrojte a opečte. Do majonézy vmíchejte nasekanou chilli papričku a část nasekaného koriandru. Mango oloupejte a nakrájejte na plátky.
Sestavte burger: spodní část bulky potřete majonézou, navršte maso, přidejte plátky manga, koriandr a přiklopte horní částí housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Burger s trhaným vepřovým

Hlavní chod Velmi snadné Americká Maso Grilování Bez laktózy Chilli paprička Magazín 5/2017 Počet porcí: 5
Průměrné hodnocení 3 (12)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 balení trhaného vepřového „sous vide“ AEXC
Na dokončení masa:
5 lžic sójové omáčky
3 lžíce ústřicové omáčky
5 lžic třtinového cukru
2 lžíce rýžového octa
3 lžíce vody
Na burger:
5 řemeslných tmavých bulek
5 lžic majonézy
1 chilli paprička
1 svazek čerstvého koriandru
1 mango

Jak na to?

Maso dopečte v troubě podle návodu na obalu. Natrhejte po vláknech na malé kousky.
V pánvi smíchejte ingredience na dokončení masa, přiveďte k varu a redukujte na hustou omáčku. Přidejte natrhané maso a promíchejte, aby se obalilo omáčkou. Na mírném ohni restujte, dokud se tekutina zcela nevsákne do masa a na mase se nezačne vytvářet kůrka.
Housky rozkrojte a opečte. Do majonézy vmíchejte nasekanou chilli papričku a část nasekaného koriandru. Mango oloupejte a nakrájejte na plátky.
Sestavte burger: spodní část bulky potřete majonézou, navršte maso, přidejte plátky manga, koriandr a přiklopte horní částí housky.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.