×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Burger s trhaným vepřovým

Další recepty a články

Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Burger Americano se salsou
Burger Americano se...
Burger Americano se salsou
Burger Americano se salsou
Vepřová žebra se salátem...
Vepřová žebra se...
Vepřová žebra se salátem...
Vepřová žebra se salátem...
Hamburger Dvouručák a okurková...
Hamburger Dvouručák...
Hamburger Dvouručák a okurková...
Hamburger Dvouručák a okurková...

Burger s trhaným vepřovým

Co budete potřebovat

1 balení trhaného vepřového „sous vide“ AEXC
Na dokončení masa:
5 lžic sójové omáčky
3 lžíce ústřicové omáčky
5 lžic třtinového cukru
2 lžíce rýžového octa
3 lžíce vody
Na burger:
5 řemeslných tmavých bulek
5 lžic majonézy
1 chilli paprička
1 svazek čerstvého koriandru
1 mango

Jak na to?

Maso dopečte v troubě podle návodu na obalu. Natrhejte po vláknech na malé kousky.
V pánvi smíchejte ingredience na dokončení masa, přiveďte k varu a redukujte na hustou omáčku. Přidejte natrhané maso a promíchejte, aby se obalilo omáčkou. Na mírném ohni restujte, dokud se tekutina zcela nevsákne do masa a na mase se nezačne vytvářet kůrka.
Housky rozkrojte a opečte. Do majonézy vmíchejte nasekanou chilli papričku a část nasekaného koriandru. Mango oloupejte a nakrájejte na plátky.
Sestavte burger: spodní část bulky potřete majonézou, navršte maso, přidejte plátky manga, koriandr a přiklopte horní částí housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Burger s trhaným vepřovým

Hlavní chod Velmi snadné Americká Maso Grilování Bez laktózy Magazín 5/2017 Počet porcí: 5
Průměrné hodnocení 3 (9)

Co budete potřebovat

1 balení trhaného vepřového „sous vide“ AEXC
Na dokončení masa:
5 lžic sójové omáčky
3 lžíce ústřicové omáčky
5 lžic třtinového cukru
2 lžíce rýžového octa
3 lžíce vody
Na burger:
5 řemeslných tmavých bulek
5 lžic majonézy
1 chilli paprička
1 svazek čerstvého koriandru
1 mango

Jak na to?

Maso dopečte v troubě podle návodu na obalu. Natrhejte po vláknech na malé kousky.
V pánvi smíchejte ingredience na dokončení masa, přiveďte k varu a redukujte na hustou omáčku. Přidejte natrhané maso a promíchejte, aby se obalilo omáčkou. Na mírném ohni restujte, dokud se tekutina zcela nevsákne do masa a na mase se nezačne vytvářet kůrka.
Housky rozkrojte a opečte. Do majonézy vmíchejte nasekanou chilli papričku a část nasekaného koriandru. Mango oloupejte a nakrájejte na plátky.
Sestavte burger: spodní část bulky potřete majonézou, navršte maso, přidejte plátky manga, koriandr a přiklopte horní částí housky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Burger Americano se salsou
Burger Americano se salsou
Burger Americano se salsou
Burger Americano se salsou
Vepřová žebra se salátem...
Vepřová žebra se salátem...
Vepřová žebra se salátem...
Vepřová žebra se salátem...
Hamburger Dvouručák a okurková...
Hamburger Dvouručák a okurková...
Hamburger Dvouručák a okurková...
Hamburger Dvouručák a okurková...

Inspirujte se podobnými recepty