×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Burger s trhaným vepřovým
60 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Americká , Maso , Grilování , Bez laktózy ,

Burger s trhaným vepřovým

Co budu potřebovat

1 balení trhaného vepřového „sous vide“ AEXC
Na dokončení masa:
5 lžic sójové omáčky
3 lžíce ústřicové omáčky
5 lžic třtinového cukru
2 lžíce rýžového octa
3 lžíce vody
Na burger:
5 řemeslných tmavých bulek
5 lžic majonézy
1 chilli paprička
1 svazek čerstvého koriandru
1 mango

Jak na to?

Maso dopečte v troubě podle návodu na obalu. Natrhejte po vláknech na malé kousky.
V pánvi smíchejte ingredience na dokončení masa, přiveďte k varu a redukujte na hustou omáčku. Přidejte natrhané maso a promíchejte, aby se obalilo omáčkou. Na mírném ohni restujte, dokud se tekutina zcela nevsákne do masa a na mase se nezačne vytvářet kůrka.
Housky rozkrojte a opečte. Do majonézy vmíchejte nasekanou chilli papričku a část nasekaného koriandru. Mango oloupejte a nakrájejte na plátky.
Sestavte burger: spodní část bulky potřete majonézou, navršte maso, přidejte plátky manga, koriandr a přiklopte horní částí housky.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Hovězí burgery a  batátové hranolky

    Maso nad 60 minut
  • Burger Americano se salsou

    Maso 45 minut
  • Vepřová žebra se salátem coleslaw

    Maso 30 minut