Burger s trhaným vepřovým
Ingredience
1 | balení trhaného vepřového „sous vide“ AEXC |
Na dokončení masa: | |
---|---|
5 | lžic sójové omáčky |
3 | lžíce ústřicové omáčky |
5 | lžic třtinového cukru |
2 | lžíce rýžového octa |
3 | lžíce vody |
Na burger: | |
5 | řemeslných tmavých bulek |
5 | lžic majonézy |
1 | chilli paprička |
1 | svazek čerstvého koriandru |
1 | mango |
Postup přípravy
Maso dopečte v troubě podle návodu na obalu. Natrhejte po vláknech na malé kousky.
V pánvi smíchejte ingredience na dokončení masa, přiveďte k varu a redukujte na hustou omáčku. Přidejte natrhané maso a promíchejte, aby se obalilo omáčkou. Na mírném ohni restujte, dokud se tekutina zcela nevsákne do masa a na mase se nezačne vytvářet kůrka.
Housky rozkrojte a opečte. Do majonézy vmíchejte nasekanou chilli papričku a část nasekaného koriandru. Mango oloupejte a nakrájejte na plátky.
Sestavte burger: spodní část bulky potřete majonézou, navršte maso, přidejte plátky manga, koriandr a přiklopte horní částí housky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY