Bruschetty z italské tratorie
Ingredience
100 g | keříkových rajčat |
3 | lžíce olivového oleje |
1 | lžíce třtinového cukru |
sůl, pepř | |
2 | ciabatty |
2 | stroužky česneku |
200 g | měkkého kozího sýru |
100 g | prosciutta |
100 g | kuliček mozzarelly |
100 g | červeného hroznového vína |
2 | lžičky balsamikového octa |
1 | hrst bazalky |
2 | snítky tymiánu |
Postup přípravy
1. Rajčata dejte i se stopkou do pekáče, zakapejte lžící oleje, posypte cukrem, solí a pepřem. Vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte 15–20 minut.
2. Ciabatty nakrájejte na plátky a z obou stran nasucho opečte na grilovací pánvi. Potřete rozdrceným česnekem.
3. Třetinu plátků potřete sýrem a ozdobte prosciuttem, na další část rozdělte pečená rajčata a mozzarellu, poslední část natřete sýrem a ozdobte rozpůleným hroznovým vínem.
4. Bruschetty zakapejte zbývajícím olejem. Ozdobte lístky bazalky a tymiánem. Posypte pepřem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY