Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bruschetta s hruškami a kozím sýrem

Další recepty a články

Rajčatová polévka s ochuceným...
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s ochuceným...
Rajčatová polévka s ochuceným...
Minestrone
Minestrone
Minestrone
Minestrone

Bruschetta s hruškami a kozím sýrem

Co budete potřebovat

1 ciabatta
2 lžíce olivového oleje
3 hrušky
50 g vlašských ořechů
50 g lískových ořechů
3 lžíce balsamikového glazé
300 g krémového kozího sýra
4 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Bagetu typu ciabatta či jinou nakrájejte na plátky. Z obou stran je mašlovačkou potřete olivovým olejem a rozložte na plech vyložený pečicím papírem.

2. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C cca 5 minut z každé strany dozlatova.

3. Mezitím na pánvi rozehřejte máslo a orestujte na něm hrušky zbavené jádřince a nakrájené na měsíčky. Poté přidejte vlašské a lískové ořechy, balsamikové glazé a nechte zredukovat.

4. Opečené bagety potřete krémovým kozím sýrem a ozdobte hruškami s ořechy a tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bruschetta s hruškami a kozím sýrem

Polévka Velmi snadné Italská Chuťovky Vegetariánské Magazín 10/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 ciabatta
2 lžíce olivového oleje
3 hrušky
50 g vlašských ořechů
50 g lískových ořechů
3 lžíce balsamikového glazé
300 g krémového kozího sýra
4 snítky čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Bagetu typu ciabatta či jinou nakrájejte na plátky. Z obou stran je mašlovačkou potřete olivovým olejem a rozložte na plech vyložený pečicím papírem.

2. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C cca 5 minut z každé strany dozlatova.

3. Mezitím na pánvi rozehřejte máslo a orestujte na něm hrušky zbavené jádřince a nakrájené na měsíčky. Poté přidejte vlašské a lískové ořechy, balsamikové glazé a nechte zredukovat.

4. Opečené bagety potřete krémovým kozím sýrem a ozdobte hruškami s ořechy a tymiánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rajčatová polévka s ochuceným...
Rajčatová polévka s ochuceným...
Rajčatová polévka s ochuceným...
Rajčatová polévka s ochuceným...
Minestrone
Minestrone
Minestrone
Minestrone

Inspirujte se podobnými recepty