Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

200 g krupicového cukru
2–3 broskve, nakrájené
na plátky
3 sáčky černého nebo
zeleného čaje
plátky broskví a lístky
meduňky nebo máty
na ozdobení
kostky ledu

Postup přípravy

Přiveďte k varu 250 ml vody s cukrem a broskvemi. Stáhněte plamen a vařte do rozpuštění cukru. Plátky broskví rozmačkejte, stáhněte z ohně a zakryté nechte půl hodiny stát. Přiveďte k varu 3 litry vody, zalijte jí čaj a nechte v ní 5 minut louhovat. Vyjměte sáčky a čaj vychlaďte. Potom do něj přeceďte broskvový sirup. Podávejte s plátky čerstvých broskví, zelenými lístky a kostkami ledu.

Pomohl vám recept?
28hodnocení3

Další videorecepty