Další recepty a články
Broskvová granita
Co budete potřebovat
Jak na to?
Cukr dejte do rendlíku, zalijte 250 ml vody a na slabém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Dejte stranou vychladnout. Broskve dejte do odšťavňovače – získat byste měli zhruba 750 ml šťávy. Tu pak smíchejte s cukrovým roztokem i ovocným nápojem a dejte do nerezové nádoby vychladit do mrazáku. Po dvou hodinách promíchejte vidličkou, abyste oddělili jednotlivé krystaly, a vraťte do mrazáku. Po hodině opět promíchejte a postup opakujte, aby vaše granita získala tu správnou konzistenci.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Broskvová granita
Co budete potřebovat
Jak na to?
Cukr dejte do rendlíku, zalijte 250 ml vody a na slabém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Dejte stranou vychladnout. Broskve dejte do odšťavňovače – získat byste měli zhruba 750 ml šťávy. Tu pak smíchejte s cukrovým roztokem i ovocným nápojem a dejte do nerezové nádoby vychladit do mrazáku. Po dvou hodinách promíchejte vidličkou, abyste oddělili jednotlivé krystaly, a vraťte do mrazáku. Po hodině opět promíchejte a postup opakujte, aby vaše granita získala tu správnou konzistenci.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio