
Broskvová granita
Postup přípravy
Cukr dejte do rendlíku, zalijte 250 ml vody a na slabém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Dejte stranou vychladnout. Broskve dejte do odšťavňovače – získat byste měli zhruba 750 ml šťávy. Tu pak smíchejte s cukrovým roztokem i ovocným nápojem a dejte do nerezové nádoby vychladit do mrazáku. Po dvou hodinách promíchejte vidličkou, abyste oddělili jednotlivé krystaly, a vraťte do mrazáku. Po hodině opět promíchejte a postup opakujte, aby vaše granita získala tu správnou konzistenci.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod