1
Brambory uvařte ve slupce. Nechte je trochu vychladnout, abyste si je nemuseli přehazovat z ruky do ruky, oloupejte je a naskládejte těsně vedle sebe do remosky.
2
Na brambory naskládejte máslo a na něj sýr, nakrájený na silné plátky. Sýr posypte grilovacím kořením tak, aby vrstva byla souvisle červená.
3
V remosce pečte tak dlouho, dokud se sýr nerozteče a neutvoří na povrchu zlatou krustu. Trvá to 30–40 minut.
1
Brambory uvařte ve slupce. Nechte je trochu vychladnout, abyste si je nemuseli přehazovat z ruky do ruky, oloupejte je a naskládejte těsně vedle sebe do remosky.
2
Na brambory naskládejte máslo a na něj sýr, nakrájený na silné plátky. Sýr posypte grilovacím kořením tak, aby vrstva byla souvisle červená.
3
V remosce pečte tak dlouho, dokud se sýr nerozteče a neutvoří na povrchu zlatou krustu. Trvá to 30–40 minut.