×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Bouquet garni z meduňky, majoránky a petrželky

Další recepty a články

Rigatoni s bazalkovým pestem
Rigatoni s...
Rigatoni s bazalkovým pestem
Rigatoni s bazalkovým pestem
Grilovaný pstruh se zeleninou
Grilovaný pstruh se...
Grilovaný pstruh se zeleninou
Grilovaný pstruh se zeleninou
Teplý salát s křepelčími...
Teplý salát s...
Teplý salát s křepelčími...
Teplý salát s křepelčími...
Mrkvový salát s jogurtem a...
Mrkvový salát s...
Mrkvový salát s jogurtem a...
Mrkvový salát s jogurtem a...

Bouquet garni z meduňky, majoránky a petrželky

Tip do kuchyně

 

Bouquet garni můžete vyrobit i z jiných bylinek, jako je rozmarýn, šalvěj, tymián a další. Vytvoříte si tak kombinaci, která je pro vás nejchutnější.

Co budete potřebovat

8 snítek meduňky
8 snítek petrželky
8 snítek majoránky

Jak na to?

Bouquet garni je svazek oblíbených bylinek, který se využívá jako mašlovačka, kterou se potírá maso (zejména ryby) při grilování. Recept je velice jednoduchý:

1) Snítky meduňky, petrželky a majoránky svažte kuchyňským provázkem do bylinkové kytičky, takzvaného bouquet garni.

2) Použití: namočte bouquet garni do oleje a podle potřeby rybu potírejte, krásně ji ovoní. Svazkem je možné rybu rovněž ozdobit při podávání.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bouquet garni z meduňky, majoránky a petrželky

Příloha Velmi snadné Česká Chuťovky Bez vaření Březen Magazín 2/2013
(0)

Tip do kuchyně

 

Bouquet garni můžete vyrobit i z jiných bylinek, jako je rozmarýn, šalvěj, tymián a další. Vytvoříte si tak kombinaci, která je pro vás nejchutnější.

Co budete potřebovat

8 snítek meduňky
8 snítek petrželky
8 snítek majoránky

Jak na to?

Bouquet garni je svazek oblíbených bylinek, který se využívá jako mašlovačka, kterou se potírá maso (zejména ryby) při grilování. Recept je velice jednoduchý:

1) Snítky meduňky, petrželky a majoránky svažte kuchyňským provázkem do bylinkové kytičky, takzvaného bouquet garni.

2) Použití: namočte bouquet garni do oleje a podle potřeby rybu potírejte, krásně ji ovoní. Svazkem je možné rybu rovněž ozdobit při podávání.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Rigatoni s bazalkovým pestem
Rigatoni s bazalkovým pestem
Rigatoni s bazalkovým pestem
Rigatoni s bazalkovým pestem
Grilovaný pstruh se zeleninou
Grilovaný pstruh se zeleninou
Grilovaný pstruh se zeleninou
Grilovaný pstruh se zeleninou
Teplý salát s křepelčími...
Teplý salát s křepelčími...
Teplý salát s křepelčími...
Teplý salát s křepelčími...
Mrkvový salát s jogurtem a...
Mrkvový salát s jogurtem a...
Mrkvový salát s jogurtem a...
Mrkvový salát s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty