×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bouquet garni z meduňky, majoránky a petrželky

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Bouquet garni z meduňky, majoránky a petrželky

Tip do kuchyně

 

Bouquet garni můžete vyrobit i z jiných bylinek, jako je rozmarýn, šalvěj, tymián a další. Vytvoříte si tak kombinaci, která je pro vás nejchutnější.

Co budete potřebovat

8 snítek meduňky
8 snítek petrželky
8 snítek majoránky

Jak na to?

Bouquet garni je svazek oblíbených bylinek, který se využívá jako mašlovačka, kterou se potírá maso (zejména ryby) při grilování. Recept je velice jednoduchý:

1) Snítky meduňky, petrželky a majoránky svažte kuchyňským provázkem do bylinkové kytičky, takzvaného bouquet garni.

2) Použití: namočte bouquet garni do oleje a podle potřeby rybu potírejte, krásně ji ovoní. Svazkem je možné rybu rovněž ozdobit při podávání.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bouquet garni z meduňky, majoránky a petrželky

Příloha Velmi snadné Česká Chuťovky Bez vaření Březen , Majoránka , Petržel kadeřavá Magazín 2/2013
(0)

Tip do kuchyně

 

Bouquet garni můžete vyrobit i z jiných bylinek, jako je rozmarýn, šalvěj, tymián a další. Vytvoříte si tak kombinaci, která je pro vás nejchutnější.

Co budete potřebovat

8 snítek meduňky
8 snítek petrželky
8 snítek majoránky

Jak na to?

Bouquet garni je svazek oblíbených bylinek, který se využívá jako mašlovačka, kterou se potírá maso (zejména ryby) při grilování. Recept je velice jednoduchý:

1) Snítky meduňky, petrželky a majoránky svažte kuchyňským provázkem do bylinkové kytičky, takzvaného bouquet garni.

2) Použití: namočte bouquet garni do oleje a podle potřeby rybu potírejte, krásně ji ovoní. Svazkem je možné rybu rovněž ozdobit při podávání.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty