Všech 125 g borůvek opláchněte pod tekoucí vodou a vsypte do rendlíku.
2
Přidejte 50 g cukru a šťávu z citronu.
3
Směs přiveďte k varu. Poté stáhněte stupeň ohřevu a nechte 10 minut probublávat.
4
Pak rozdělte do skleniček nebo rovnou podávejte.
1
Všech 125 g borůvek opláchněte pod tekoucí vodou a vsypte do rendlíku.
2
Přidejte 50 g cukru a šťávu z citronu.
3
Směs přiveďte k varu. Poté stáhněte stupeň ohřevu a nechte 10 minut probublávat.
4
Pak rozdělte do skleniček nebo rovnou podávejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
TIP
Rozvar můžete použít buď hned, ještě teplý. Výborný je třeba ke zmrzlině. Nebo ho můžete přecedit a použít jako hladkou omáčku k dezertům. Takto připravený rozvar můžete uskladnit do uzavíratelné sklenice a mít ho připravený až týden v lednici. Toho, kdo bude ujídat, poznáte snadno! Bude mít modrý jazyk!
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!