
Borůvkový rozvar
Postup přípravy
1. Všech 125 g borůvek opláchněte pod tekoucí vodou a vsypte do rendlíku.
2. Přidejte 50 g cukru a šťávu z citronu.
3. Směs přiveďte k varu. Poté stáhněte stupeň ohřevu a nechte 10 minut probublávat.
4. Rozvar můžete použít buď hned, ještě teplý. Výborný je třeba ke zmrzlině. Nebo ho můžete přecedit a použít jako hladkou omáčku k dezertům. Takto připravený rozvar můžete uskladnit do uzavíratelné sklenice a mít ho připravený až týden v lednici. Toho, kdo bude ujídat, poznáte snadno! Bude mít modrý jazyk!
Pomohl vám recept?
7hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod