Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

125 g borůvek NP Bio
50 g cukru krupice
1 citron

Postup přípravy

1. Všech 125 g borůvek opláchněte pod tekoucí vodou a vsypte do rendlíku.
2. Přidejte 50 g cukru a šťávu z citronu.
3. Směs přiveďte k varu. Poté stáhněte stupeň ohřevu a nechte 10 minut probublávat.
4. Rozvar můžete použít buď hned, ještě teplý. Výborný je třeba ke zmrzlině. Nebo ho můžete přecedit a použít jako hladkou omáčku k dezertům. Takto připravený rozvar můžete uskladnit do uzavíratelné sklenice a mít ho připravený až týden v lednici. Toho, kdo bude ujídat, poznáte snadno! Bude mít modrý jazyk!

Pomohl vám recept?
7hodnocení3

Další videorecepty