Tento nápoj je známý z italských sjezdovek, i když dnes už se s ním setkáte klidně i na našich kopcích,a ne nadarmo se říká, že zahřeje víc než čepice.
Velmi snadné
0-15 minut
5/5
Nápoj
Ingredience
Složení
4 porce
Mléko plnotučné 40 ml
Whisky 40 ml
Šlehačka ve spreji 20 ml
Koňak vaječný 100 ml
Skořice mletá 2 člž
Čokoláda mléčná 20 g
Mléko plnotučné 40 ml
Whisky 40 ml
Šlehačka ve spreji 20 ml
Koňak vaječný 100 ml
Skořice mletá 2 člž
Čokoláda mléčná 20 g
Příprava
1
Vaječný koňak za stálého míchání zahřejte s mlékem a whisky maximálně do teploty 80 °C.
2
Rozlijte do připravených panákových skleniček. Ozdobte šlehačkou, posypte skořicí a najemno strouhanou čokoládou.
1
Vaječný koňak za stálého míchání zahřejte s mlékem a whisky maximálně do teploty 80 °C.
2
Rozlijte do připravených panákových skleniček. Ozdobte šlehačkou, posypte skořicí a najemno strouhanou čokoládou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!