
Bomba bombardino zahřeje po lyžování
Tento nápoj je známý z italských sjezdovek, i když dnes už se s ním setkáte klidně i na našich kopcích,a ne nadarmo se říká, že zahřeje víc než čepice.
Postup přípravy
1. Vaječný koňak za stálého míchání zahřejte s mlékem a whisky maximálně do teploty 80 °C.
2. Rozlijte do připravených panákových skleniček. Ozdobte šlehačkou, posypte skořicí a najemno strouhanou čokoládou.
Pomohl vám recept?
1hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod