Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Bomba bombardino zahřeje po lyžování

Bomba bombardino zahřeje po lyžování

Tento nápoj je známý z italských sjezdovek, i když dnes už se s ním setkáte klidně i na našich kopcích,a ne nadarmo se říká, že zahřeje víc než čepice.

Ingredience

100 ml vaječného koňaku
40 ml plnotučného mléka
40 ml whisky
20 ml šlehačky ve spreji Albert
2 lžičky mleté skořice
20 g mléčné čokolády

Postup přípravy

1. Vaječný koňak za stálého míchání zahřejte s mlékem a whisky maximálně do teploty 80 °C.
2. Rozlijte do připravených panákových skleniček. Ozdobte šlehačkou, posypte skořicí a najemno strouhanou čokoládou.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty