Bomba bombardino zahřeje po lyžování
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Vaječný koňak za stálého míchání zahřejte s mlékem a whisky maximálně do teploty 80 °C.
2. Rozlijte do připravených panákových skleniček. Ozdobte šlehačkou, posypte skořicí a najemno strouhanou čokoládou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bomba bombardino zahřeje po lyžování
Velmi snadné
Nápoje
Vegetariánské
Magazín 2/2020
Počet porcí: 4
Tento nápoj je známý z italských sjezdovek, i když dnes už se s ním setkáte klidně i na našich kopcích,a ne nadarmo se říká, že zahřeje víc než čepice.
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Vaječný koňak za stálého míchání zahřejte s mlékem a whisky maximálně do teploty 80 °C.
2. Rozlijte do připravených panákových skleniček. Ozdobte šlehačkou, posypte skořicí a najemno strouhanou čokoládou.
Mohlo by Vám také chutnat
preselected filter button
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio