Blumy s ořechy a pomerančem
Ingredience
1 kg | blum |
1 | pomeranč |
500 g | želírovacího cukru 2:1 |
100 g | vlašských ořechů |
50 ml | rumu |
Postup přípravy
Ovoce dobře umyjte. Blumy vypeckujte a pokrájejte na kousky, pomeranč na plátky a v litinovém hrnci promíchejte s cukrem. Přiklopte a nechte alespoň tři hodiny (ale i přes noc) odpočívat, aby ovoce pustilo šťávu.
Přiveďte k varu a za občasného míchání vařte na mírném plamenu hodinu a půl do zhoustnutí.
Nechte asi 10 minut chladnout a pak vmíchejte ořechy a alkohol.
Naplňte do sklenic, uzavřete a na 10 minut převraťte dnem vzhůru.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY