Berušky do pusy z mozzarelly a rajčátek
Ingredience
125 g | mozzarelly |
10 | lístků čerstvé bazalky |
5 | cherry rajčat |
5 | černých oliv |
1 | lžička balsamikové redukce |
1 | lžíce medu |
Postup přípravy
1. Mozzarellu nakrájejte na 10 plátků. Na ni poklaďte lístky bazalky. Rajčátka omyjte a rozkrojte napůl. Každou půlku lehce nakrojte, aby vznikly krovky, a položte je na lístek bazalky.
2. Olivy rozkrojte napůl a dejte na přední část rajčátek jako hlavičku.
3. Balsamikovou redukci smíchejte s medem v misce. Namočte do směsi špejli a vytvořte tečky na rajčátkách jako beruščiny tečky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY