1
Bagety podélně rozřízněte. Vnitřek horní poloviny potřete rajčatovým pyré. Na vnitřní stranu spodní poloviny namažte žervé. Omytou kapii zbavte jádra a nakrájejte ji na plátky. Z jednoho plátku vykrojte jazyk draka.
2
Na spodní polovinu baget poklaďte plátky šunky a sýra. Pak pokračujte plátky kapie a navrch položte na kolečka pokrájená omytá rajčata a a okurku. Nakonec vše přikryjte omytými salátovými listy. Ty natrhejte tak, aby byly hezky vidět ostatní ingredience. Bagety přiklopte horní polovinou pečiva.
3
Bagety naporcujte celkem na 8 kusů. Přední část jako hlavu ozdobte rozpůlenou olivou a jazykem z kapie. Všechny kousky naservírujte do tvaru vlnícího se draka.
1
Bagety podélně rozřízněte. Vnitřek horní poloviny potřete rajčatovým pyré. Na vnitřní stranu spodní poloviny namažte žervé. Omytou kapii zbavte jádra a nakrájejte ji na plátky. Z jednoho plátku vykrojte jazyk draka.
2
Na spodní polovinu baget poklaďte plátky šunky a sýra. Pak pokračujte plátky kapie a navrch položte na kolečka pokrájená omytá rajčata a a okurku. Nakonec vše přikryjte omytými salátovými listy. Ty natrhejte tak, aby byly hezky vidět ostatní ingredience. Bagety přiklopte horní polovinou pečiva.
3
Bagety naporcujte celkem na 8 kusů. Přední část jako hlavu ozdobte rozpůlenou olivou a jazykem z kapie. Všechny kousky naservírujte do tvaru vlnícího se draka.