Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 vícezrnné bagety
100 g rajčatového pyré
200 g žervé
1 červená kapie
150 g dušené kuřecí šunky
200 g sýra čedar – plátky
3 rajčata
1⁄2 salátové okurky
3 listy ledového salátu
1 zelená oliva plněná paprikovou pastou

Postup přípravy

1. Bagety podélně rozřízněte. Vnitřek horní poloviny potřete rajčatovým pyré. Na vnitřní stranu spodní poloviny namažte žervé. Omytou kapii zbavte jádra a nakrájejte ji na plátky. Z jednoho plátku vykrojte jazyk draka.

2. Na spodní polovinu baget poklaďte plátky šunky a sýra. Pak pokračujte plátky kapie a navrch položte na kolečka pokrájená omytá rajčata a a okurku. Nakonec vše přikryjte omytými salátovými listy. Ty natrhejte tak, aby byly hezky vidět ostatní ingredience. Bagety přiklopte horní polovinou pečiva.

3. Bagety naporcujte celkem na 8 kusů. Přední část jako hlavu ozdobte rozpůlenou olivou a jazykem z kapie. Všechny kousky naservírujte do tvaru vlnícího se draka.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty