Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Babiččina malinová šťáva

Babiččina malinová šťáva

Tradiční receptura bez vaření zachová tu nejopravdovější chuť malin.

Ingredience

1,5 kg malin
300 g cukru krupice
1 citron

Postup přípravy

Maliny pečlivě přeberte a propláchněte. Dejte do porcelánové nebo keramické mísy, rozmačkejte a zalijte litrem studené vody. Přidejte cukr, šťávu z jednoho citronu a promíchejte. Nechte 48 hodin zakryté louhovat.
Nalijte do čistých lahví a sterilujte – lahve postavte do velkého hrnce a zalijte do čtvrtiny vodou. Zahřívejte 10 minut při teplotě 85 °C. Poté zašroubujte víčko a ne chte vychladnout.

Pomohl vám recept?
29hodnocení3

Další videorecepty