Další recepty a články
Babiččina malinová šťáva
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maliny pečlivě přeberte a propláchněte. Dejte do porcelánové nebo keramické mísy, rozmačkejte a zalijte litrem studené vody. Přidejte cukr, šťávu z jednoho citronu a promíchejte. Nechte 48 hodin zakryté louhovat.
Nalijte do čistých lahví a sterilujte – lahve postavte do velkého hrnce a zalijte do čtvrtiny vodou. Zahřívejte 10 minut při teplotě 85 °C. Poté zašroubujte víčko a ne chte vychladnout.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Babiččina malinová šťáva
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maliny pečlivě přeberte a propláchněte. Dejte do porcelánové nebo keramické mísy, rozmačkejte a zalijte litrem studené vody. Přidejte cukr, šťávu z jednoho citronu a promíchejte. Nechte 48 hodin zakryté louhovat.
Nalijte do čistých lahví a sterilujte – lahve postavte do velkého hrnce a zalijte do čtvrtiny vodou. Zahřívejte 10 minut při teplotě 85 °C. Poté zašroubujte víčko a ne chte vychladnout.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio