
Babiččina malinová šťáva
Tradiční receptura bez vaření zachová tu nejopravdovější chuť malin.
Postup přípravy
Maliny pečlivě přeberte a propláchněte. Dejte do porcelánové nebo keramické mísy, rozmačkejte a zalijte litrem studené vody. Přidejte cukr, šťávu z jednoho citronu a promíchejte. Nechte 48 hodin zakryté louhovat.
Nalijte do čistých lahví a sterilujte – lahve postavte do velkého hrnce a zalijte do čtvrtiny vodou. Zahřívejte 10 minut při teplotě 85 °C. Poté zašroubujte víčko a ne chte vychladnout.
Pomohl vám recept?
29hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod