Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Avokádová pomazánka jen příroda, nic navíc

Avokádová pomazánka jen příroda, nic navíc

Ochutnejte tuto zdravou a výtečnou cestu, jak nahradit na vašem ranním krajíci chleba živočišné tuky.

Ingredience

2 avokáda
1 citron
¾ lžičky soli

Postup přípravy

1. Vyberte dostatečně zralá a měkká avokáda. Poznáte je pohmatem. Pokud potřebujete, aby vám avokádo rychleji dozrálo, vložte je do papírového sáčku společně s banánem a dobře jej zavřete.

2. Avokáda vyloupněte ze slupky do misky, odstraňte pecku, přidejte lžíci čerstvé šťávy z citronu a také ideálně čerstvě namletou sůl.

3. Použijte vidličku a vše společně rozmačkejte v krémovou pomazánku.

4. Pomazánku namažte na vybrané pečivo a ozdobte podle fantazie. A jednoduchá dobrota ze 3 ingrediencí je hotová.

Pomohl vám recept?
13hodnocení5

Další videorecepty