
Avokádová pomazánka jen příroda, nic navíc
Ochutnejte tuto zdravou a výtečnou cestu, jak nahradit na vašem ranním krajíci chleba živočišné tuky.
Postup přípravy
1. Vyberte dostatečně zralá a měkká avokáda. Poznáte je pohmatem. Pokud potřebujete, aby vám avokádo rychleji dozrálo, vložte je do papírového sáčku společně s banánem a dobře jej zavřete.
2. Avokáda vyloupněte ze slupky do misky, odstraňte pecku, přidejte lžíci čerstvé šťávy z citronu a také ideálně čerstvě namletou sůl.
3. Použijte vidličku a vše společně rozmačkejte v krémovou pomazánku.
4. Pomazánku namažte na vybrané pečivo a ozdobte podle fantazie. A jednoduchá dobrota ze 3 ingrediencí je hotová.
Pomohl vám recept?
13hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod