Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Ananasová granita

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Ananasová granita

Co budete potřebovat

150 g krupicového cukru
1,3 kg ananasu
100 ml limonády AQ Lemon
1 a půl lžíce nasekaných mátových lístků

Jak na to?

Cukr nasypte do rendlíku a zalijte 380 ml vody a na slabém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Dejte stranou. Ananas dejte do odšťavňovače – měli byste získat zhruba 700 ml ananasové šťávy. Tu pak smíchejte s cukerným roztokem i limonádou AQ. Směs pak dejte do nerezové nádoby a dejte do mrazáku.

Po dvou hodinách promíchejte vidličkou, abyste oddělili jednotlivé krystaly, a opět vraťte do mrazáku. Po hodině znovu promíchejte a postup opakujte tak dlouho, aby měla vaše granita tu správnou konzistenci – bude krásně průhledná. Ozdobte mátou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ananasová granita

Velmi snadné Středomořská Nápoje Máta
Průměrné hodnocení 3 (4)

Co budete potřebovat

150 g krupicového cukru
1,3 kg ananasu
100 ml limonády AQ Lemon
1 a půl lžíce nasekaných mátových lístků

Jak na to?

Cukr nasypte do rendlíku a zalijte 380 ml vody a na slabém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Dejte stranou. Ananas dejte do odšťavňovače – měli byste získat zhruba 700 ml ananasové šťávy. Tu pak smíchejte s cukerným roztokem i limonádou AQ. Směs pak dejte do nerezové nádoby a dejte do mrazáku.

Po dvou hodinách promíchejte vidličkou, abyste oddělili jednotlivé krystaly, a opět vraťte do mrazáku. Po hodině znovu promíchejte a postup opakujte tak dlouho, aby měla vaše granita tu správnou konzistenci – bude krásně průhledná. Ozdobte mátou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Okurková limonáda
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Inspirujte se podobnými recepty