1
Nejprve si z kuřecí polévkové směsi připravte vývar. Rozpalte troubu na 180 °C. Kuřecí směs dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 20–30 minut. Poté přemístěte směs do hrnce, kde ji zalijte studenou vodou, a dejte vařit. Přidejte očistěnou zeleninu: mrkev, petržel, půlku celeru a cibuli. Přiklopte pokličkou. Jakmile se začne vývar vařit, sundejte pokličku, stáhněte plamen na minimum a nechte jemně probublávat. Pěnu sbírejte děrovanou naběračkou. Po cca 15 minutách přidejte bobkový list, nové koření a pepř a vařte zhruba 2 hodiny. Poté sceďte a pokud je to potřeba, tak zredukujte.
2
Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte v hlubokém hrnci, přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte asi 5 minut. Pak vsypte rýži, asi 1–2 minuty ji opékejte, poté zalijte 1 litrem kuřecího vývaru, přiklopte a dejte na 40 minut péct.
3
Nakonec vmíchejte kousky masa z vývaru, špenát, parmazán, máslo a podle chuti osolte.
1
Nejprve si z kuřecí polévkové směsi připravte vývar. Rozpalte troubu na 180 °C. Kuřecí směs dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 20–30 minut. Poté přemístěte směs do hrnce, kde ji zalijte studenou vodou, a dejte vařit. Přidejte očistěnou zeleninu: mrkev, petržel, půlku celeru a cibuli. Přiklopte pokličkou. Jakmile se začne vývar vařit, sundejte pokličku, stáhněte plamen na minimum a nechte jemně probublávat. Pěnu sbírejte děrovanou naběračkou. Po cca 15 minutách přidejte bobkový list, nové koření a pepř a vařte zhruba 2 hodiny. Poté sceďte a pokud je to potřeba, tak zredukujte.
2
Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte v hlubokém hrnci, přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte asi 5 minut. Pak vsypte rýži, asi 1–2 minuty ji opékejte, poté zalijte 1 litrem kuřecího vývaru, přiklopte a dejte na 40 minut péct.
3
Nakonec vmíchejte kousky masa z vývaru, špenát, parmazán, máslo a podle chuti osolte.