1
Maso nejprve vykostěte a z kostí si připravte kuřecí vývar.
2
Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou.
3
Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med.
4
Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky.
1
Maso nejprve vykostěte a z kostí si připravte kuřecí vývar.
2
Kuřecí prsa z obou stran osolte a opepřete. Ve velké pánvi rozehřejte olej a prsa na něm z obou stran opékejte 5–6 minut dozlatova. Odložte stranou.
3
Do pánve vhoďte česnek, přidejte vývar, smetanu, hořčici, tymián a šalvěj, přiveďte k varu a 1–2 minuty povařte do zhoustnutí. Vmíchejte med.
4
Kuřecí prsa rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a ozdobte tymiánovými lístky.