Želé z kiwi s pěnou z bílé čokolády
Ingredience
4 ks | zralého kiwi |
200 ml | vody |
100 g | cukru |
2 | sáčky želatiny |
200 ml | šlehačky |
400 g | bílé čokolády |
lístky čerstvé máty na ozdobení |
Postup přípravy
Kiwi oloupejte a vykrojte zbytek stopky. Jedno nakrájejte na malé kostičky
a ostatní rozmixujte s vodou a cukrem.
Přidejte želírovací přípravek, nakrájené kiwi a rozdělte do skleniček nebo malých pohárů. Nechte zatuhnout nejlépe přes noc.
Šlehačku vyšlehejte dotuha. Bílou čokoládu rozpusťte nad vodní lázní a opatrně do ní vmíchejte šlehačku. Ihned naneste na želé a nechte vychladit, alespoň dvě hodiny.
Před podáváním ozdobte lístky čerstvé máty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY