×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Želé z kiwi s pěnou z bílé čokolády

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Želé z kiwi s pěnou z bílé čokolády

Co budete potřebovat

4 ks zralého kiwi
200 ml vody
100 g cukru
2 sáčky želatiny
200 ml šlehačky
400 g bílé čokolády
lístky čerstvé máty na ozdobení

Jak na to?

Kiwi oloupejte a vykrojte zbytek stopky. Jedno nakrájejte na malé kostičky
a ostatní rozmixujte s vodou a cukrem.
Přidejte želírovací přípravek, nakrájené kiwi a rozdělte do skleniček nebo malých pohárů. Nechte zatuhnout nejlépe přes noc.
Šlehačku vyšlehejte dotuha. Bílou čokoládu rozpusťte nad vodní lázní a opatrně do ní vmíchejte šlehačku. Ihned naneste na želé a nechte vychladit, alespoň dvě hodiny.
Před podáváním ozdobte lístky čerstvé máty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Želé z kiwi s pěnou z bílé čokolády

Dezert Velmi snadné Moučníky a koláče Něco lehkého Vegetariánské Magazín 1/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (4)

Inspirujte se zdravými recepty

Každý oběd, ať už všední nebo sváteční, si zaslouží sladkou tečku. Osvěžující kiwi a bílá čokoláda je kombinace, které zaručeně neodoláte. Nejen, že skvěle chutná, ale navíc i báječně vypadá a jeho příprava je opravdu jednoduchá. Inspirujte se receptem od paní Kubáčkové z Mladé Boleslavi. A jaké je vaše domácí stříbro?

Co budete potřebovat

4 ks zralého kiwi
200 ml vody
100 g cukru
2 sáčky želatiny
200 ml šlehačky
400 g bílé čokolády
lístky čerstvé máty na ozdobení

Jak na to?

Kiwi oloupejte a vykrojte zbytek stopky. Jedno nakrájejte na malé kostičky
a ostatní rozmixujte s vodou a cukrem.
Přidejte želírovací přípravek, nakrájené kiwi a rozdělte do skleniček nebo malých pohárů. Nechte zatuhnout nejlépe přes noc.
Šlehačku vyšlehejte dotuha. Bílou čokoládu rozpusťte nad vodní lázní a opatrně do ní vmíchejte šlehačku. Ihned naneste na želé a nechte vychladit, alespoň dvě hodiny.
Před podáváním ozdobte lístky čerstvé máty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty