1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
V kastrolu rozehřejte olej a osmahněte na něm 3 velké cibule nakrájené najemno.
3
Přidejte maso, kmín, pepř, česnek a opečte, aby se maso zatáhlo.
4
Zaprašte paprikou, promíchejte, podlijte pivem, 100 ml vody a rozdrobte masox. Osolte, přiklopte a dejte do trouby.
5
Pečte hodinu a půl, případně podlévejte.
6
Když je maso téměř měkké, vložte pokrájená játra. Dle potřeby dolijte vodu a dopečte doměkka, zhruba 20 minut.
7
Nakonec dochuťte solí, pepřem a rozmělněnou majoránkou.
1
Troubu předehřejte na 160 °C.
2
V kastrolu rozehřejte olej a osmahněte na něm 3 velké cibule nakrájené najemno.
3
Přidejte maso, kmín, pepř, česnek a opečte, aby se maso zatáhlo.
4
Zaprašte paprikou, promíchejte, podlijte pivem, 100 ml vody a rozdrobte masox. Osolte, přiklopte a dejte do trouby.
5
Pečte hodinu a půl, případně podlévejte.
6
Když je maso téměř měkké, vložte pokrájená játra. Dle potřeby dolijte vodu a dopečte doměkka, zhruba 20 minut.
7
Nakonec dochuťte solí, pepřem a rozmělněnou majoránkou.