Žabí salát z ovoce
Ingredience
1 | meloun cantaloupe |
300–400 g | směsi bobulového ovoce (borůvky, jahody, maliny, hroznové víno…) |
citronová šťáva na pokapání |
Postup přípravy
Z melounu vyřízněte výseč, která bude tvořit pusu žáby. Vykrojte ji podélně, začněte u stopky. Výseč vyjměte, dužinu pokrájejte, slupku nevyhazujte a meloun vydlabejte – ideálně pomocí vykrajovátka na meloun, abyste získali úhledné kuličky. Melounovou dužinu pokapejte citronovou šťávou.
Vytvořte oči: ze slupky vykrojte dvě půlkolečka, přidejte cokoliv bílého, může to být plátek ze žampionu, marshmallow nebo sýr, a připravte si dvě velké borůvky. Spíchněte párátkem a připevněte na meloun.
Ze zbylé slupky vykrájejte nožičky a naaranžujte je k melounu. Naplňte ho ovocem a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY