
Vepřová pečeně s bramborovými noky

Snadné
16-30 minut
3/5
Bez laktózy
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- Citronová kůra 1 ks
- Rajský protlak 50 ml
- Sůl
- Česnek 4 strouž.
- Pepř
- Muškátový oříšek
- Olej olivový 150 ml
- Vepřová pečeně plátky 750 g
- Olej slunečnicový
- Rajče 2 ks
- Červené víno 100 ml
- Fazolky zelené 400 g
- Paprika červená 1 ks
- Bramborové noky 500 g
- Citronová kůra 1 ks
- Rajský protlak 50 ml
- Sůl
- Česnek 4 strouž.
- Pepř
- Muškátový oříšek
- Olej olivový 150 ml
- Vepřová pečeně plátky 750 g
- Olej slunečnicový
- Rajče 2 ks
- Červené víno 100 ml
- Fazolky zelené 400 g
- Paprika červená 1 ks
- Bramborové noky 500 g
Příprava
- 1Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.
- 1Nejprve si připravte marinádu. Do rajčatového protlaku přidejte kůru z citronu, česnek, sůl, pepř, muškátový oříšek a olej a promíchejte. Naklepané plátky masa potřete marinádou a nechte přes noc uležet. Na pánvi opečte plátky masa z obou stran. Podlijte vínem. Fazolové lusky, papriku a rajčata osolte a opepřete a orestujte na oleji. Podávejte s bramborovými noky uvařenými dle návodu na obalu.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.