1
Na pánvi nechte rozehřát dvě lžíce oleje. Potom do něj dejte prolisované stroužky česneku, přisypte tři lžíce rozmarýnu, najemno nakrájenou cibulku a restujte dozlatova.
2
Zalijte 250 ml piva. Nechte 5 minut probublat, potom přilijte vývar. Omáčku vařením zredukujte na potřebné množství.
3
Na oleji opečte dozlatova osolené a opepřené plátky kuřecího masa.
4
Maso přelijte na talíři omáčkou a posypte ho natí jarní cibulky.
5
Na oleji nechte rozvonět tři lžičky tymiánu s třemi lžičkami oregana a rozmarýnu a dýňovými semínky. Můžete dosolit. V toasteru nebo na pánvi opečte bagetky a potřete je bylinkovou směsí s dýňovými semínky.
6
Nakonec připravte salátek. Smíchejte Albert mix salát s fazolemi (tekutinu z nich slijte), přidejte rukou, ochuťte vinným octem, solí a pepřem. Na salát položte maso a servírujte s bagetkou.
1
Na pánvi nechte rozehřát dvě lžíce oleje. Potom do něj dejte prolisované stroužky česneku, přisypte tři lžíce rozmarýnu, najemno nakrájenou cibulku a restujte dozlatova.
2
Zalijte 250 ml piva. Nechte 5 minut probublat, potom přilijte vývar. Omáčku vařením zredukujte na potřebné množství.
3
Na oleji opečte dozlatova osolené a opepřené plátky kuřecího masa.
4
Maso přelijte na talíři omáčkou a posypte ho natí jarní cibulky.
5
Na oleji nechte rozvonět tři lžičky tymiánu s třemi lžičkami oregana a rozmarýnu a dýňovými semínky. Můžete dosolit. V toasteru nebo na pánvi opečte bagetky a potřete je bylinkovou směsí s dýňovými semínky.
6
Nakonec připravte salátek. Smíchejte Albert mix salát s fazolemi (tekutinu z nich slijte), přidejte rukou, ochuťte vinným octem, solí a pepřem. Na salát položte maso a servírujte s bagetkou.