×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Velikonoční sušenky z kokosové mouky

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Velikonoční sušenky z kokosové mouky

Co budete potřebovat

100 g másla
75 g třtinového cukru
2 lžíce medu
1 vejce
60 g bio kokosové mouky Nature's Promise
140 g celozrnné špaldové mouky + na pomoučnění válu
30 g strouhaného kokosu

Jak na to?

Máslo o pokojové teplotě vyšlehejte s cukrem a medem. Pak zapracujte vejce, až vznikne hladký a našlehaný krém.
Do vyšlehaného másla nejprve pomocí vařečky a pak ručně zapracujte obě mouky a strouhaný kokos. Mělo by vzniknout nelepivé hladké těsto, které zabalte do potravinové fólie a nechte 30 minut odpočinout v lednici.
Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečicím papírem.
Na lehce pomoučněném vále z těsta vyválejte plát o tloušťce přibližně 4–5 mm a pomocí vykrajovátek vytvářejte různé tvary sušenek. Pokud máte razítka s písmeny, můžete na každou sušenku vyrazit například jméno.
Sušenky vyskládejte na plech a pečte 6–8 minut do zezlátnutí okrajů.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Velikonoční sušenky z kokosové mouky

Dezert Velmi snadné Moučníky a koláče Párty Vegetariánské Bezlepkové Videorecept Magazín 3/2018 Počet porcí: 2 plechy
Průměrné hodnocení 4 (2)
Řekněte to sušenkami. Tyhle jemné sušenky z kokosové mouky se báječně hodí nejen k čaji o páté. Díky hravým vykrajovátkům a raznicím s písmenky, které si můžete pořídit v našich prodejnách, z nich vykouzlíte i originální jmenovky na sváteční tabuli.

Co budete potřebovat

100 g másla
75 g třtinového cukru
2 lžíce medu
1 vejce
60 g bio kokosové mouky Nature's Promise
140 g celozrnné špaldové mouky + na pomoučnění válu
30 g strouhaného kokosu

Jak na to?

Máslo o pokojové teplotě vyšlehejte s cukrem a medem. Pak zapracujte vejce, až vznikne hladký a našlehaný krém.
Do vyšlehaného másla nejprve pomocí vařečky a pak ručně zapracujte obě mouky a strouhaný kokos. Mělo by vzniknout nelepivé hladké těsto, které zabalte do potravinové fólie a nechte 30 minut odpočinout v lednici.
Troubu rozehřejte na 160 °C a plech vyložte pečicím papírem.
Na lehce pomoučněném vále z těsta vyválejte plát o tloušťce přibližně 4–5 mm a pomocí vykrajovátek vytvářejte různé tvary sušenek. Pokud máte razítka s písmeny, můžete na každou sušenku vyrazit například jméno.
Sušenky vyskládejte na plech a pečte 6–8 minut do zezlátnutí okrajů.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty