Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Vánoční čatní z manga

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s avokádovou...
Vaječný koňak pro děti
Vaječný koňak pro...
Vaječný koňak pro děti
Vaječný koňak pro děti
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z...
Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z kysaného zelí

Vánoční čatní z manga

Co budete potřebovat

1 lžíce sezamového oleje
3 manga pokrájená na kostičky
3 červené cibule nasekané najemno
5 stroužků česneku, pokrájených na kolečka
2 čerstvé chilli papričky, pokrájené na tenká kolečka
2 lžíce mletého kardamomu
200 g zlatých rozinek
300 g třtinového cukru
500 ml jablečného octa
100 ml vody
hrst posekaných mátových lístků

Jak na to?

V pánvi rozehřejte sezamový olej. Vsypte mango s cibulí a restujte, dokud cibule nezesklovatí.
Přisypte česnek, chilli a koření. Restujte tři minuty, přidejte rozinky, cukr, podlijte octem, vodou a přiveďte k varu. Vložte mátu a vařte do změknutí rozinek. Přelijte do skleničky a ozdobte mašlí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vánoční čatní z manga

Velmi snadné Dipy, zálivky a marinády Vánoce Máta , Chilli paprička
(0)
Čatní je hustá omáčka velmi populární v Indii a jihovýchodní Asii. Čatním jednoduše dochutíte třeba maso nebo sýry. I všední jídlo tak povýšíte na sváteční hostinu a je krásným dárkem pro blízké, kteří mají rádi chuť dálek.

Co budete potřebovat

1 lžíce sezamového oleje
3 manga pokrájená na kostičky
3 červené cibule nasekané najemno
5 stroužků česneku, pokrájených na kolečka
2 čerstvé chilli papričky, pokrájené na tenká kolečka
2 lžíce mletého kardamomu
200 g zlatých rozinek
300 g třtinového cukru
500 ml jablečného octa
100 ml vody
hrst posekaných mátových lístků

Jak na to?

V pánvi rozehřejte sezamový olej. Vsypte mango s cibulí a restujte, dokud cibule nezesklovatí.
Přisypte česnek, chilli a koření. Restujte tři minuty, přidejte rozinky, cukr, podlijte octem, vodou a přiveďte k varu. Vložte mátu a vařte do změknutí rozinek. Přelijte do skleničky a ozdobte mašlí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s...
Bramborový salát s avokádovou...
Bramborový salát s avokádovou...
Vaječný koňak pro děti
Vaječný koňak pro...
Vaječný koňak pro děti
Vaječný koňak pro děti
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Kokosoví sněhuláci
Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z...
Slaný závin z kysaného zelí
Slaný závin z kysaného zelí

Inspirujte se podobnými recepty