×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Vánoční čatní z manga

Inspirujte se podobnými recepty

Mangová zmrzlina s passion...
Mangová zmrzlina s...
Mangová zmrzlina s passion...
Mangová zmrzlina s passion...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se smetanou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...

Vánoční čatní z manga

Co budete potřebovat

1 lžíce sezamového oleje
3 manga pokrájená na kostičky
3 červené cibule nasekané najemno
5 stroužků česneku, pokrájených na kolečka
2 čerstvé chilli papričky, pokrájené na tenká kolečka
2 lžíce mletého kardamomu
200 g zlatých rozinek
300 g třtinového cukru
500 ml jablečného octa
100 ml vody
hrst posekaných mátových lístků

Jak na to?

V pánvi rozehřejte sezamový olej. Vsypte mango s cibulí a restujte, dokud cibule nezesklovatí.
Přisypte česnek, chilli a koření. Restujte tři minuty, přidejte rozinky, cukr, podlijte octem, vodou a přiveďte k varu. Vložte mátu a vařte do změknutí rozinek. Přelijte do skleničky a ozdobte mašlí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Vánoční čatní z manga

Velmi snadné Dipy, zálivky a marinády Vánoce Máta , Chilli paprička
(0)
Čatní je hustá omáčka velmi populární v Indii a jihovýchodní Asii. Čatním jednoduše dochutíte třeba maso nebo sýry. I všední jídlo tak povýšíte na sváteční hostinu a je krásným dárkem pro blízké, kteří mají rádi chuť dálek.

Co budete potřebovat

1 lžíce sezamového oleje
3 manga pokrájená na kostičky
3 červené cibule nasekané najemno
5 stroužků česneku, pokrájených na kolečka
2 čerstvé chilli papričky, pokrájené na tenká kolečka
2 lžíce mletého kardamomu
200 g zlatých rozinek
300 g třtinového cukru
500 ml jablečného octa
100 ml vody
hrst posekaných mátových lístků

Jak na to?

V pánvi rozehřejte sezamový olej. Vsypte mango s cibulí a restujte, dokud cibule nezesklovatí.
Přisypte česnek, chilli a koření. Restujte tři minuty, přidejte rozinky, cukr, podlijte octem, vodou a přiveďte k varu. Vložte mátu a vařte do změknutí rozinek. Přelijte do skleničky a ozdobte mašlí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Mangová zmrzlina s passion...
Mangová zmrzlina s...
Mangová zmrzlina s passion...
Mangová zmrzlina s passion...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se...
Rybí polévka se smetanou
Rybí polévka se smetanou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová...
Vánoční vepřová pečeně na...
Vánoční vepřová pečeně na...

Inspirujte se podobnými recepty

Mohlo by Vám také chutnat