
Pečená vaječná omeleta po lotrinsku v housce
Postup přípravy
1) Předehřejte troubu na 180 °C. Vyložte plech o rozměrech zhruba 20 x 30 cm pečicím papírem.
2) V míse našlehejte vidličkou vejce a mléko, pak přidejte nakrájenou šunku, čedar a bylinky a nakonec osolte.
3) Vlijte směs na plech, posypte zbytkem čedaru a pečte 30 až 35 minut dozlatova. Po upečení nechte omeletu chvíli zchladnout, a poté ji nakrájejte na čtverce.
4) Housky podélně rozřízněte, na spodní díly vložte salát, na něj čtverec omelety a přiklopte vrchním dílem housky.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod