Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

8 vajec
200 ml mléka
180 g vepřové šunky, nakrájené
50–70 g čedaru, nastrouhaného + 20 g navíc
hrst nasekaných bylin
sůl s 12 bylinkami
8 housek, malých baget nebo miniciabatt
8 listů salátu

Postup přípravy

1) Předehřejte troubu na 180 °C. Vyložte plech o rozměrech zhruba 20 x 30 cm pečicím papírem.

2) V míse našlehejte vidličkou vejce a mléko, pak přidejte nakrájenou šunku, čedar a bylinky a nakonec osolte.

3) Vlijte směs na plech, posypte zbytkem čedaru a pečte 30 až 35 minut dozlatova. Po upečení nechte omeletu chvíli zchladnout, a poté ji nakrájejte na čtverce.

4) Housky podélně rozřízněte, na spodní díly vložte salát, na něj čtverec omelety a přiklopte vrchním dílem housky.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty