1
Všechny suroviny na zmrzlinu vložte do mixéru a rozmixujte.
2
Hmotu pak přelijte do větší plastové nádoby a vložte do mrazáku na 1 hodinu. Potom směs vyndejte a prošlehejte ručním šlehačem s metlami a vložte zpět do mrazáku. Tento cyklus 3× zopakujte. Zmrzlinu pak nechte mrazit přes noc.
3
Na třešňovou omáčku vložte do hrnce 150 g třešní, cukr a rum, rozvařte doměkka. Rozmixujte a dejte vychladnout.
4
Na korpus rozdrobte 2 muffiny a přelijte polovinou třešňové omáč- ky. Promíchejte a směs natlačte do formy o průměru 16 cm. Vložte na 15 minut do lednice.
5
Střídejte vrstvy čokoládové a smetanové zmrzliny. Povrch přelijte zbytkem omáčky, ozdobte nasekanou čokoládou, zbývajícími třešněmi a kousky muffinu.
1
Všechny suroviny na zmrzlinu vložte do mixéru a rozmixujte.
2
Hmotu pak přelijte do větší plastové nádoby a vložte do mrazáku na 1 hodinu. Potom směs vyndejte a prošlehejte ručním šlehačem s metlami a vložte zpět do mrazáku. Tento cyklus 3× zopakujte. Zmrzlinu pak nechte mrazit přes noc.
3
Na třešňovou omáčku vložte do hrnce 150 g třešní, cukr a rum, rozvařte doměkka. Rozmixujte a dejte vychladnout.
4
Na korpus rozdrobte 2 muffiny a přelijte polovinou třešňové omáč- ky. Promíchejte a směs natlačte do formy o průměru 16 cm. Vložte na 15 minut do lednice.
5
Střídejte vrstvy čokoládové a smetanové zmrzliny. Povrch přelijte zbytkem omáčky, ozdobte nasekanou čokoládou, zbývajícími třešněmi a kousky muffinu.