Treska v papilotě s jarní zeleninou
Ingredience
4 | mrkve |
2 | kedlubny |
4 | jarní cibulky |
600 g | tresky |
olivový olej | |
sůl a pepř | |
svazek čerstvého tymiánu | |
2 | saláty little gem |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a připravte si provázek.
Mrkev očistěte a nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY