×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Treska v papilotě s jarní zeleninou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Treska v papilotě s jarní zeleninou

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 kedlubny
4 jarní cibulky
600 g tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek čerstvého tymiánu
2 saláty little gem

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a  připravte si provázek.
Mrkev očistěte a  nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a  pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a  rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a  přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a  pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska v papilotě s jarní zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Bez laktózy Jarní zelenina , Tymián Magazín 2/2017 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 kedlubny
4 jarní cibulky
600 g tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek čerstvého tymiánu
2 saláty little gem

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a  připravte si provázek.
Mrkev očistěte a  nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a  pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a  rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a  přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a  pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019