×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Treska v papilotě s jarní zeleninou

Další recepty a články

Koláč s jarními cibulkami
Koláč s jarními...
Koláč s jarními cibulkami
Koláč s jarními cibulkami
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa...
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Pomazánka z pečené mrkve
Pomazánka z pečené...
Pomazánka z pečené mrkve
Pomazánka z pečené mrkve
Ředkvičková pomazánka
Ředkvičková...
Ředkvičková pomazánka
Ředkvičková pomazánka

Treska v papilotě s jarní zeleninou

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 kedlubny
4 jarní cibulky
600 g tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek čerstvého tymiánu
2 saláty little gem

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a  připravte si provázek.
Mrkev očistěte a  nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a  pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a  rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a  přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a  pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska v papilotě s jarní zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Bez laktózy Jarní zelenina Magazín 2/2017 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 kedlubny
4 jarní cibulky
600 g tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek čerstvého tymiánu
2 saláty little gem

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a  připravte si provázek.
Mrkev očistěte a  nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a  pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a  rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a  přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a  pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Koláč s jarními cibulkami
Koláč s jarními cibulkami
Koláč s jarními cibulkami
Koláč s jarními cibulkami
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Pomazánka z pečené mrkve
Pomazánka z pečené mrkve
Pomazánka z pečené mrkve
Pomazánka z pečené mrkve
Ředkvičková pomazánka
Ředkvičková pomazánka
Ředkvičková pomazánka
Ředkvičková pomazánka

Inspirujte se podobnými recepty