Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 mrkve
2 kedlubny
4 jarní cibulky
600 g tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek čerstvého tymiánu
2 saláty little gem

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a  připravte si provázek.
Mrkev očistěte a  nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a  pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a  rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a  přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a  pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty