Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Treska v papilotě s jarní zeleninou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Treska v papilotě s jarní zeleninou

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 kedlubny
4 jarní cibulky
600 g tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek čerstvého tymiánu
2 saláty little gem

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a  připravte si provázek.
Mrkev očistěte a  nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a  pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a  rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a  přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a  pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Treska v papilotě s jarní zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Bez laktózy Jarní zelenina , Tymián Magazín 2/2017 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

4 mrkve
2 kedlubny
4 jarní cibulky
600 g tresky
olivový olej
sůl a pepř
svazek čerstvého tymiánu
2 saláty little gem

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Z pečicího papíru nastříhejte čtyři archy a  připravte si provázek.
Mrkev očistěte a  nakrájejte na kolečka, kedlubny oloupejte a  pokrájejte na plátky, cibulky na kousky 3 cm dlouhé.
Rybu omyjte, osušte a  rozdělte na čtyři porce. Doprostřed každého archu pečicího papíru dejte hromádku zeleniny, na ni položte rybu, zakápněte olivovým olejem, osolte, opepřete a  přidejte pár snítek tymiánu.
Papír zaviňte do tvaru měšce a  pevně svažte provázkem. Pečte 20 minut.
Mezitím na pánvi lehce potřené olivovým olejem opečte na poloviny rozkrojený salát little gem, stačí mu pár minut, aby zkaramelizoval. Ogrilovaný salát podávejte k rybě se zeleninou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty