T-bone steak v rozmarýnovém oleji
Ingredience
1 | hrst rozmarýnu |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | hovězí T-bone steak dry aged |
1 | lžička mořské soli |
1 | lžička čerstvě mletého pepře |
Postup přípravy
1. Polovinu rozmarýnových snítek oberte a lístky naložte na 30 minut do oleje.
2. Rozmarýnový olej vmasírujte rukama do masa.
3. Maso položte na rozpálený rošt a grilujte 3–4 minuty z každé strany, chcete-li steak málo nebo středně propečený (vnitřní teplota masa 63 °C). Pro dobře propečený steak grilujte z každé strany o 2 minuty déle (vnitřní teplota masa 77 °C).
4. Nechte chvíli odpočinout. Před podáváním osolte, opepřete a ozdobte zbývajícím rozmarýnem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY