Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept T-bone steak v rozmarýnovém oleji

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

T-bone steak v rozmarýnovém oleji

Co budete potřebovat

1 hrst rozmarýnu
2 lžíce olivového oleje
1 hovězí T-bone steak dry aged
1 lžička mořské soli
1 lžička čerstvě mletého pepře

Jak na to?

1. Polovinu rozmarýnových snítek oberte a lístky naložte na 30 minut do oleje.
2. Rozmarýnový olej vmasírujte rukama do masa.
3. Maso položte na rozpálený rošt a grilujte 3–4 minuty z každé strany, chcete-li steak málo nebo středně propečený (vnitřní teplota masa 63 °C). Pro dobře propečený steak grilujte z každé strany o 2 minuty déle (vnitřní teplota masa 77 °C).
4. Nechte chvíli odpočinout. Před podáváním osolte, opepřete a ozdobte zbývajícím rozmarýnem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

T-bone steak v rozmarýnovém oleji

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 1 ks
(0)

Co budete potřebovat

1 hrst rozmarýnu
2 lžíce olivového oleje
1 hovězí T-bone steak dry aged
1 lžička mořské soli
1 lžička čerstvě mletého pepře

Jak na to?

1. Polovinu rozmarýnových snítek oberte a lístky naložte na 30 minut do oleje.
2. Rozmarýnový olej vmasírujte rukama do masa.
3. Maso položte na rozpálený rošt a grilujte 3–4 minuty z každé strany, chcete-li steak málo nebo středně propečený (vnitřní teplota masa 63 °C). Pro dobře propečený steak grilujte z každé strany o 2 minuty déle (vnitřní teplota masa 77 °C).
4. Nechte chvíli odpočinout. Před podáváním osolte, opepřete a ozdobte zbývajícím rozmarýnem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty