×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sýrový hamburger

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Sýrový hamburger

Co budete potřebovat

750 g mletého hovězího masa
2 kyselé okurky, nasekané najemno
sůl a pepř
velká hrst hladkolisté petržele, nasekané
2 chilli papričky, nasekané nahrubo
2 krajíčky chleba, zbavené kůrky
1 vejce, našlehané
6 hamburgerových housek nebo ciabatt
150 g sýra s modrou plísní
majonéza nebo kečup
100 g míchaného čerstvého salátu

Jak na to?

V míse smíchejte maso, okurky, sůl a pepř. V mixéru rozmixujte petržel, chilli papričky a natrhané kousky chleba. Rozmixovanou hmotu přidejte k masu, vmíchejte vejce a dobře propracujte. Z masového těsta vytvarujte 6 burgerů. Uprostřed každého vytlačte lžičkou důlek, aby se při grilování nenafoukl.
Rozpalte gril na vysoký žár. Burgery grilujte 3–4 minuty z každé strany. Poslední minutu opečte housky řeznou stranou k žáru. Housky rozložte na pracovní plochu, na spodní stranu dejte burger, na něj sýr, majonézu nebo kečup, salát a přiklopte vrškem housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sýrový hamburger

Snadné Grilování Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (8)

Co budete potřebovat

750 g mletého hovězího masa
2 kyselé okurky, nasekané najemno
sůl a pepř
velká hrst hladkolisté petržele, nasekané
2 chilli papričky, nasekané nahrubo
2 krajíčky chleba, zbavené kůrky
1 vejce, našlehané
6 hamburgerových housek nebo ciabatt
150 g sýra s modrou plísní
majonéza nebo kečup
100 g míchaného čerstvého salátu

Jak na to?

V míse smíchejte maso, okurky, sůl a pepř. V mixéru rozmixujte petržel, chilli papričky a natrhané kousky chleba. Rozmixovanou hmotu přidejte k masu, vmíchejte vejce a dobře propracujte. Z masového těsta vytvarujte 6 burgerů. Uprostřed každého vytlačte lžičkou důlek, aby se při grilování nenafoukl.
Rozpalte gril na vysoký žár. Burgery grilujte 3–4 minuty z každé strany. Poslední minutu opečte housky řeznou stranou k žáru. Housky rozložte na pracovní plochu, na spodní stranu dejte burger, na něj sýr, majonézu nebo kečup, salát a přiklopte vrškem housky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty