×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Sýrový hamburger

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Sýrový hamburger

Co budete potřebovat

750 g mletého hovězího masa
2 kyselé okurky, nasekané najemno
sůl a pepř
velká hrst hladkolisté petržele, nasekané
2 chilli papričky, nasekané nahrubo
2 krajíčky chleba, zbavené kůrky
1 vejce, našlehané
6 hamburgerových housek nebo ciabatt
150 g sýra s modrou plísní
majonéza nebo kečup
100 g míchaného čerstvého salátu

Jak na to?

V míse smíchejte maso, okurky, sůl a pepř. V mixéru rozmixujte petržel, chilli papričky a natrhané kousky chleba. Rozmixovanou hmotu přidejte k masu, vmíchejte vejce a dobře propracujte. Z masového těsta vytvarujte 6 burgerů. Uprostřed každého vytlačte lžičkou důlek, aby se při grilování nenafoukl.
Rozpalte gril na vysoký žár. Burgery grilujte 3–4 minuty z každé strany. Poslední minutu opečte housky řeznou stranou k žáru. Housky rozložte na pracovní plochu, na spodní stranu dejte burger, na něj sýr, majonézu nebo kečup, salát a přiklopte vrškem housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Sýrový hamburger

Snadné Grilování Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 4 (8)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

750 g mletého hovězího masa
2 kyselé okurky, nasekané najemno
sůl a pepř
velká hrst hladkolisté petržele, nasekané
2 chilli papričky, nasekané nahrubo
2 krajíčky chleba, zbavené kůrky
1 vejce, našlehané
6 hamburgerových housek nebo ciabatt
150 g sýra s modrou plísní
majonéza nebo kečup
100 g míchaného čerstvého salátu

Jak na to?

V míse smíchejte maso, okurky, sůl a pepř. V mixéru rozmixujte petržel, chilli papričky a natrhané kousky chleba. Rozmixovanou hmotu přidejte k masu, vmíchejte vejce a dobře propracujte. Z masového těsta vytvarujte 6 burgerů. Uprostřed každého vytlačte lžičkou důlek, aby se při grilování nenafoukl.
Rozpalte gril na vysoký žár. Burgery grilujte 3–4 minuty z každé strany. Poslední minutu opečte housky řeznou stranou k žáru. Housky rozložte na pracovní plochu, na spodní stranu dejte burger, na něj sýr, majonézu nebo kečup, salát a přiklopte vrškem housky.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019