×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Salát niçoise

Další recepty a články

Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender...
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou,...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s...
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem

Salát niçoise

Co budete potřebovat

100 g zelených fazolových lusků
4 vejce
4 středně velké brambory, uvařené ve slupce, nakrájené na plátky
2 velké hrsti čerstvého baby špenátu
8 cherry rajčat, přepůlených
2 plechovky tuňáka v olivovém oleji
4 řezy z ančoviček
16 černých oliv
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
sůl

Jak na to?

Zelené fazolky dejte na minutu do vroucí vody a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Vejce uvařte natvrdo, nechte lehce zchladnout a pak je oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Ve velké míse smíchejte brambory, fazolky, baby špenát, rajčata, tuňáka, ančovičky a olivy. Olivový olej smíchejte s octem a zálivkou přelijte salát. Opět promíchejte a podle chuti dosolte. Podávejte s vajíčky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát niçoise

Velmi snadné Řecká Saláty Květen Magazín 7/2010
Průměrné hodnocení 4 (10)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

100 g zelených fazolových lusků
4 vejce
4 středně velké brambory, uvařené ve slupce, nakrájené na plátky
2 velké hrsti čerstvého baby špenátu
8 cherry rajčat, přepůlených
2 plechovky tuňáka v olivovém oleji
4 řezy z ančoviček
16 černých oliv
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
sůl

Jak na to?

Zelené fazolky dejte na minutu do vroucí vody a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Vejce uvařte natvrdo, nechte lehce zchladnout a pak je oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Ve velké míse smíchejte brambory, fazolky, baby špenát, rajčata, tuňáka, ančovičky a olivy. Olivový olej smíchejte s octem a zálivkou přelijte salát. Opět promíchejte a podle chuti dosolte. Podávejte s vajíčky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem

Inspirujte se podobnými recepty