×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Salát niçoise

Další recepty a články

Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou,...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s...
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender...
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...

Salát niçoise

Co budete potřebovat

100 g zelených fazolových lusků
4 vejce
4 středně velké brambory, uvařené ve slupce, nakrájené na plátky
2 velké hrsti čerstvého baby špenátu
8 cherry rajčat, přepůlených
2 plechovky tuňáka v olivovém oleji
4 řezy z ančoviček
16 černých oliv
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
sůl

Jak na to?

Zelené fazolky dejte na minutu do vroucí vody a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Vejce uvařte natvrdo, nechte lehce zchladnout a pak je oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Ve velké míse smíchejte brambory, fazolky, baby špenát, rajčata, tuňáka, ančovičky a olivy. Olivový olej smíchejte s octem a zálivkou přelijte salát. Opět promíchejte a podle chuti dosolte. Podávejte s vajíčky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Salát niçoise

Velmi snadné Řecká Saláty Květen Magazín 7/2010
Průměrné hodnocení 4 (10)

Co budete potřebovat

100 g zelených fazolových lusků
4 vejce
4 středně velké brambory, uvařené ve slupce, nakrájené na plátky
2 velké hrsti čerstvého baby špenátu
8 cherry rajčat, přepůlených
2 plechovky tuňáka v olivovém oleji
4 řezy z ančoviček
16 černých oliv
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
sůl

Jak na to?

Zelené fazolky dejte na minutu do vroucí vody a pak je zchlaďte pod tekoucí studenou vodou. Vejce uvařte natvrdo, nechte lehce zchladnout a pak je oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Ve velké míse smíchejte brambory, fazolky, baby špenát, rajčata, tuňáka, ančovičky a olivy. Olivový olej smíchejte s octem a zálivkou přelijte salát. Opět promíchejte a podle chuti dosolte. Podávejte s vajíčky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Těstoviny s Lučinou, šalotkou...
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Zmrzlina z Lučiny
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem
Hráškové suflé s parmazánem
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...
Hovězí chuck tender steak s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat